Annonce:
Annonce:

Kujoner

Annonce:
Følg Lederen
EKSTRA BLADET MENER

HER I LANDET bryster vi os normalt af, at vi er et af verdens mest friheds-elskende folk, der også gerne kæmper for, at andre får det lige så frit og godt som os selv.

MEN I VIRKELIGHEDEN er vi en flok kujoner. Vi har i hvert fald valgt en regering, der ikke tør tale om ytringsfrihed og menneskerettigheder, når chancen byder sig.

CHANCEN VAR der i sommeren 2012, da Kinas mægtigste mand, daværende præsident Hu Jintao, besøgte Danmark. Men i stedet for at tale med Hu om, hvorfor hans land nu i godt 50 år har undertrykt Tibet og helt systematisk forfølger folk, der mener noget andet, så klappede Helle stiletterne sammen, og daværende udenrigsminister Villy Søvndal strammede blot slipseknuden, alt imens handelsminister og kommende SF-formand Pia Olsen Dyhr overstadigt jublede i radio og tv over alle de skønne eksport-ordrer, der kom i hus under Hus besøg.

Annonce:

INTET FIK LOV til at spolere ’eksport-festen’. Politiet blev talstærkt sat ind mod danskere, der i modsætning til regeringen gerne ville fortælle Hu om hans systematiske menneskerettigheds-brud.

EKSTRA BLADETS journalist blev anholdt for at sætte en plakat op, og 24-årige Luna Pedersen fra organisationen Studerende for et Frit Tibet blev tilbageholdt og kropsvisiteret, da hun viste det tibetanske flag ved Den Lille Havfrue. Efterfølgende er hun så pludselig blevet anklaget for brud på loven om euforiserende stoffer, selv om politiet ifølge deres egen rapport kun fandt et tibetansk flag og noget kridt i Luna Pedersens taske. Denne groteske sag afgøres i dag ved Københavns Byret.

MEN TILBAGE STÅR Danmark afklædt for hele verden som en flok kræmmere, der hellere skaber et nyt H.C. Andersen-eventyr for den kinesiske præsident i den hellige eksports navn frem for at kæmpe for menneskerettigheder og ytringsfrihed.

OG SÅ FORFØLGER vi oven i købet egne borgere, der mener noget andet end regeringen selv. Men det er selvfølgelig også helt i vort store forbillede Kinas ånd.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Vi byder dig velkommen til at deltage i Debatten her på Ekstra Bladet.
Få enkle regler skal overholdes.

  • Aktivér min adgang til Debatten
  • Du skal anføre dit fulde navn, dvs. fornavn og efternavn.
  • Racistiske eller injurierende kommentarer er forbudt.
  • Indlæg med personlige/private oplysninger slettes.
  • Grove angreb på personer frabedes.
  • Irrelevante indlæg risikerer at ryge ud af Debatten.
0 kommentarer
Vis kommentarer

TILTALT FOR MIA-DRABET

TILTALT FOR MIA-DRABET

TILTALT FOR MIA-DRABET

TILTALT FOR MIA-DRABET

TILTALT FOR MIA-DRABET

Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Bandidos skal bekæmpes hårdt og med alle midler
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: