Annonce:
Annonce:

Pindegal

Annonce:
Følg Lederen
EKSTRA BLADET MENER

FORESTIL DIG en verden, hvor Venstres løsgående missil, Søren Pind, er Danmarks udenrigsminister. Tanken kan godt fremkalde kuldegysninger, men desværre er den ikke helt ude i hampen.

SKULLE VI FÅ et regeringsskifte efter næste valg, så er Søren Pind oppositionens bedste bud på en afløser for Holger K. Nielsen. Medmindre Pind når at skyde begge fødder væk under sig selv, inden vi når så langt.

I GÅR SENDTE han et missil af sted. Det vendte dog tilbage som en boomerang og læderede hans højre ben. I Berlingske luftede han et gammelt Venstre-ønske om, at lejeloven skal liberaliseres, så det bliver markedsvilkårene, der fremover skal fastsætte lejen på lejeboliger.

Annonce:

VENSTRE FORSØGTE med et lignende forslag i 1998, og det kostede vælgere. Siden har tanken nok været tænkt hos de ultraliberale kræfter i partiet, men ingen har haft modet til at slippe ånden ud af flasken. Ikke før Pind gjorde det i går. Måske var der tale om et rent sololøb, eller også var han sendt i byen for at lodde stemningen.

OG PIND fik tæsk. Først af regeringen. Boligborgmester Carsten Hansen var hurtigt ude af fjerene, så han allerede i den tidlige morgenradioavis kunne slå syv kors for sig. Det var ikke overraskende. Mere markant var reaktionen fra Lejernes Landsorganisation, der klart meldte ud, at hvis Søren Pind får magt, som han har agt, vil det forringe livsvilkårene for 50 procent af befolkningen.

MED 100 kilometer i timen fik Venstres ledelse derfor travlt med at tage afstand fra Søren Pinds lejebolig-bombe. Sådan må det jo være, når Lars Løkke appellerer til de samme midtervælgere som Helle Thorning. Det er decideret dumt at lægge sig ud med halvdelen af vælgerkorpset, og derfor må Søren Pind endnu en gang finde sig i at blive isoleret og udstillet som en politisk tumling, der taler, før han tænker.

Annonce:

TILBAGE ER dog stadig en mistanke om, at Søren Pind var sendt i byen af partiledelsen for at mærke temperaturen. Men hvis han virkelig igen har været ude i en selvmordsmission, så er vi tilbage, hvor vi begyndte. Tænk, hvis den mand bliver udenrigsminister en dag. Så gælder det virkelig om at dukke sig i tide.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Vi byder dig velkommen til at deltage i Debatten her på Ekstra Bladet.
Få enkle regler skal overholdes.

  • Aktivér min adgang til Debatten
  • Du skal anføre dit fulde navn, dvs. fornavn og efternavn.
  • Racistiske eller injurierende kommentarer er forbudt.
  • Indlæg med personlige/private oplysninger slettes.
  • Grove angreb på personer frabedes.
  • Irrelevante indlæg risikerer at ryge ud af Debatten.
0 kommentarer
Vis kommentarer
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Hvis folk ønsker Ellemann det godt...
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: