Barfoeds venner

K-FORMAND Lars Barfoed fik sin store, billige lejlighed i Frederiksberg Boligfond på helt almindelig vis. Det var nærmest et rent tilfælde, at førstemanden i Danmarks erklærede lov og orden-parti kom i betragtning til boligen.

SÅDAN har konservative kræfter i partihovedkvarteret, konservative kræfter på det konservative Frederiksberg og konservative kræfter i Frederiksberg Boligfond forklaret forløbet. Ekstra Bladet har dog tvivlet på dén udlægning – og med god grund.

EN redegørelse fra PrivatBo, der administrerer lejlighederne for Frederiksberg Boligfond, viser nemlig, at Barfoeds netværk arbejdede på højtryk for at skaffe den skilsmisseramte K-formand den attraktive lejlighed. Og redegørelsen afslører også, hvordan konservative kræfter har løjet.

BARFOEDS højre hånd, den konservative generalsekretær Martin Dahl, har nægtet, at han var involveret i boligkuppet. Men redegørelsen bekræfter, at generalsekretæren agerede bydreng og stod for kontakterne.

FORMANDEN for Frederiksberg Boligfond, Alfred Grinderslev – jaaa, han er også konservativ – har hævdet, at Barfoeds lejlighed først havde været lagt ud på fondens eksterne venteliste. Det er heller ikke korrekt.

MED andre ord: Konservative venner rullede den røde løber ud for Barfoed. Samtidig blev mindst to børnefamilier verfet væk.

FORLØBET viser, at på Frederiksberg lever de konservative vennetjenester og har det godt. Borgmester Jørgen Glenthøj er utvivlsomt stolt her forud for efterårets kommunalvalg.

SAMTIDIG forstår man bedre, hvorfor Lars Barfoed for nylig nægtede at udtale sig om boligkuppet til Ekstra Bladet. I stedet klagede han som bekendt til Folketingets Præsidium, der kvitterede med at idømme reporterholdet seks måneders karantæne.

Læs reportagerne side 6, 7 og 8

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere