Gå af, Lars!

LARS BARFOED – konservativ partiboss – er en mand med mange problemer.

I HANS formandsperiode er partiet styrtdykket, så det i flere meningsmålinger ligger tæt på spærregrænsen. Og konen forlanger skilsmisse, fordi han har været hende utro.

SENEST balladen om den lejlighed på Frederiksberg, han rykkede ind i under den ægteskabelige krise – uden om alle normale procedurer, men håndplukket af konservative venner i en af landets mest konservative kommuner.

SOM ovenstående viser, er det p.t. svært at være Lars Barfoed. Det er næsten synd for manden, så derfor vil vi gerne hjælpe med et godt råd: Drop jobbet som konservativ partiformand. Det vil skåne dig for mange ubehageligheder de kommende måneder.

BARFOED har endnu ikke fået sat stolen for døren af baglandet, men det skyldes udelukkende mangel på egnede afløsere. Brian Mikkelsen kunne være et bud, men han signalerer på ingen måde fornyelse.

VETERANEN Per Stig Møller sidder med nøglen til formandsskiftet. Forstået på den måde, at han baner vejen for suppleanten Rasmus Jarlov, hvis han nedlægger sit hverv som MF. Netop Rasmus Jarlov, der tidligere har været medlem af Folketinget, betragtes i store dele af det konservative bagland som en komet, der evner at tilføre det gamle, trængte parti ny fremgang.

PROBLEMET er bare, at Per Stig er en stædig rad, som selv vil bestemme, hvornår han takker af. Men vi tror, han vil have forståelse for Barfoeds situation, hvis denne henvender sig høfligt og beder om hjælp til at træde et skridt tilbage. For Per Stig har tidligere vist, at han ikke har noget imod at fælde partiledere.

SÅ PÅ med vanten, Lars. Du fortjener det.

Læs også reportagen side 6, 7 og 8

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere