Annonce:
Annonce:

Venstres arrogance

 

Annonce:
Følg Lederen
EKSTRA BLADET MENER

Tys-tys-konto: Hvor mange fadbamser kan man købe for 100.000 kr.? For ikke at blive anklaget for at være nøjeregnende nøjes vi med at svare: Ret mange.

Spørgsmålet skyldes, at Ekstra Bladet i går kunne afsløre, at Venstres formand og statsminister-kandidat Lars Løkke Rasmussen siden 2012 har haft en særlig, skattefri repræsentationskonto på 100.000 kr.

Hvorfor Venstres statsminister-kandidat skal have en repræsentations-konto – og med et så eksorbitant maksimumbeløb – vil Venstre ikke svare på. Det rager åbenbart ikke vælgerne, der via partistøtten er med til at betale forbruget.

Forklaringen kunne ellers være interessant, ikke mindst fordi ingen andre partier i Folketinget har en lignende ordning.

Annonce:

Det skal lige tilføjes, at Løkkes repræsentationskonto i partiet intet har at gøre med det skattefrie tillæg på godt 60.000 kr., som han ligesom alle andre folketingsmedlemmer nyder godt af.

Hvilke konkrete udgifter Lars Løkke har fået dækket over repræsentations-kontoen, rager heller ikke vælgerne, mener Venstre. Men ifølge skattereglerne kan bl.a. udgifter til følgende trækkes fra som repræsentation: måltider, restaurationsbesøg, drikkevarer, deltagelse i rejser og ferieophold – altså områder, som Lars Løkke har indgående kendskab til.

Den manglende lyst til at forklare repræsentations-kontoen udtrykker en uhørt arrogance og et massivt hykleri fra et parti, der ellers prædiker tæring efter næring og nulvækst.

Annonce:

Men det flugter med den linje, Lars Løkke har lagt for sin sidste bilags-skandale om tøjindkøb for over 150.000 kr. Venstre-medlem Preben Bang Henriksen har påpeget, at Lars Løkke stadig ikke har dokumenteret, at han har bragt den godt to år gamle sag i orden. Lars Løkkes svar lyder: 'Nogle går op i historie, men det har aldrig været mit stærkeste fag'.

Sådan svarer en partiformand, der blæser på vælgerne og egne medlemmer. Det er værd at have i baghovedet ved næste valg.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Vi byder dig velkommen til at deltage i Debatten her på Ekstra Bladet.
Få enkle regler skal overholdes.

  • Aktivér min adgang til Debatten
  • Du skal anføre dit fulde navn, dvs. fornavn og efternavn.
  • Racistiske eller injurierende kommentarer er forbudt.
  • Indlæg med personlige/private oplysninger slettes.
  • Grove angreb på personer frabedes.
  • Irrelevante indlæg risikerer at ryge ud af Debatten.
0 kommentarer
Vis kommentarer
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
Selv ikke en prins kan få det hele
Annonce:
Annonce:

Mystisk mordkomplot

Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: