Annonce:
Annonce:

Barbariet

Annonce:
Følg Lederen
EKSTRA BLADET MENER

 BØRN HELT ned til otte år er blandt dødsofrene for den barbariske handling, der udspillede sig i Manchester Arena sent mandag aften. Her havde den amerikanske sanger Ariana Grande netop glædet 21.000 tilskuere med sit show, da en selvmordsbomber udløste sin dødbringende bagage.

MANGE spørger helt naturligt, hvor lavt disse forrykte gangstere egentlig kan synke? Denne gang var det et morderisk og velplanlagt angreb på uskyldige børn og unge, som havde været til en koncert med et stort idol. Bliver det næste angreb på vuggestuer og børnehospitaler? Findes der slet ingen regler inden for denne form for ubeskriveligt ondskab?

Annonce:

TILSYNELADENDE IKKE. Islamisk Stat har – naturligvis – taget ansvaret for massakren i Manchester. Det gør den syge sekt gerne, hver gang uskyldige mennesker bliver slået ihjel i de europæiske storbyer. De glæder sig over mord på børn og unge.

MEN MØRKEMÆNDENE vinder ikke. Manchester overgiver sig ikke. Præcis som Stockholm, Nice, Paris, London, Madrid, Istanbul og København heller ikke gør det. Reaktionen er i stedet den præcis modsatte. Folk står sammen.

ARIANA GRANDE, som bare ville synge en sang for sine glade fans, har det seneste døgn fået mere end 100.000 nye følgere på Twitter. Fordi hun udtrykte sorg og respekt for de døde og sårede.

TAXACHAUFFØRERNE i Manchester kørte gratis og i pendulfart med sårede til hospitalerne. Manchester-borgere stod i kø for at tilbyde husly og hjerterum til de mange tusind fra koncerten, som ikke kunne komme hjem, fordi al offentlig transport var lukket ned.

Annonce:

DEN LOKALE avis satte en indsamling i gang til fordel for ofrenes familier. Millioner strømmede ind. Byens to store fodboldklubber, City og United, sendte et klart budskab til deres fans over hele verden: ’Let this city stand united’.

MYNDIGHEDER over hele Europa gør sig umage for, at det, der skete i Manchester mandag aften, ikke skal gentage sig. Men vi kan aldrig gardere os 100 procent mod afsporet barbari. 

VI SKAL være varsomme, men vi skal ikke stoppe musikken. Vi er de mange. De andre er kun få. Vi vil stille sørge med de efterladte familier i Manchester, men vi vil ikke bøje nakken. Vi står fast på vores værdier og vores liv.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Vi byder dig velkommen til at deltage i Debatten her på Ekstra Bladet.
Få enkle regler skal overholdes.

  • Aktivér min adgang til Debatten
  • Du skal anføre dit fulde navn, dvs. fornavn og efternavn.
  • Racistiske eller injurierende kommentarer er forbudt.
  • Indlæg med personlige/private oplysninger slettes.
  • Grove angreb på personer frabedes.
  • Irrelevante indlæg risikerer at ryge ud af Debatten.
0 kommentarer
Vis kommentarer
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Svulster og skandaler trives i tavshed
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: