Bare ud af klappen

 

MIDT I AL TERROREN er det opløftende at kunne bringe et glædeligt budskab: Endnu et medlem af den storkriminelle Levakovic-familie er blevet dømt til udvisning.

Denne gang er det Alpacino Petrovic – en tidligere straffet nevø til gangsterfamiliens overhoved Gimi – der får en enkeltbillet til Kroatien efter en dom på et år og tre måneders fængsel for vanvidskørsel i narkopåvirket tilstand. Han udvises i 12 år – desværre ikke for livstid, fordi dommen er under to år.

<blank>DERMED FØLGER han i fodsporene på sin fætter Jura og onklerne Stefano og Django, som aldrig kan vende tilbage til Danmark.

Hvor herligt!

<blank>GANGSTERKLANEN Levakovic er uden sammenligning Danmarks mest kriminelle familie. Den har gennem mere end 40 år begået i tusindvis af forbrydelser.

Den har bestjålet, røvet, truet, tævet og afpresset danskere og samtidigt suppleret op med socialhjælp.

<blank>VI TALER OM en klan på 40-50 personer, der i flere generationer konsekvent og systematisk har røvrendt det danske samfund, som giver dem husly.

Når udgifterne til retssager og fængsels- og institutionsophold lægges sammen med de sociale ydelser, familien har fået, løber den samlede regning til skatteyderne hurtigt op i mere end 100 millioner kroner.

<blank>GODFATHER GIMI har vredet hænder både i Ekstra Bladet og på TV2 og bedyret, at hans familie nærmest er en mønsterfamilie. Den er bare blevet svigtet af os danskere, fordi vi aldrig har vist vilje til integration.

Giv os styrke! Virkeligheden er, at familien har levet fedt på vores danske tossegodhed. Først da Højesteret skar igennem med en klar kendelse, kom der gang i udvisningerne.

<blank>FORELØBIGT er fire Levakovic’er smidt ud. Vi håber inderligt, at mange flere hurtigt følger efter.

<blank>Læs side 6, 7 og 8

0 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere