Annonce:
Annonce:

Bullshit

Annonce:
Følg Lederen
EKSTRA BLADET MENER

EN PÅMINDELSE OM, hvordan VLAK-regeringen arbejder med at optimere Danmark, er dukket op i form af et stillingsopslag:

’Disruptionchef med udfordringsret!’

Nogle husker måske, at Lars Løkke nedsatte et disruptionråd i 2017. Erindringen herom er nok mest forbundet med, at skuespiller Hella Joof blev medlem og sagde, at vi danskere burde gøre ligesom indianerne og brænde alt ned til grunden hvert syvende år – hvilket ingen indianere ganske vist nogen sinde har gjort, men det kommer så nok heller ikke til at ske med Erhvervsministeriet, hvor den nye ’disruptionchef’ ansættes.

MEN LAD OS LIGE opridse opgaven for den nye disruptionchef i Erhvervsministeriet:

’Din opgave som disruptionchef vil blive at skabe en stærk task force i forhold til udvikling, opsamling og implementering af innovative digitale og teknologiske løsningsmodeller.’

INGEN VED, hvad dette betyder.

Annonce:

Alle tænker bare, at sådan en fætter er der ingen, der frivilligt gider at mødes med. Medmindre, naturligvis, de også har et ’innovativt’ job, hvor det er uklart, hvad formålet er.

ELLER SOM ERHVERVSMINISTERIET formulerer det i stillingsopslaget: 

’Med baggrund i Erhvervsministeriets Strategi 2025 etablerer vi nu en Disruption task force i Erhvervsministeriets departement. I strategien ser vi teknologi og digitalisering samt globalisering som helt centrale globale udviklingstendenser. Disruption task forcen bliver en tværgående enhed, hvis formål er at bidrage til, at ministeriet til stadighed er digital front runner.’

Jeg tænker, hvor mange sidder i den offentlige sektor og opfinder stillingsbeskrivelser og organisatoriske enheder baseret på varm luft og engelske udtryk, som de ikke engang selv forstår?

SOM JEG TIDLIGERE HAR skrevet: ’Disruptionsrådet’ er den herskende klasses afledningsmanøvre for at dække over en bekvem tilværelse i sniksnakkens 1. klasses lounge’.

Annonce:

Disruptionchefen kan eksempelvis arrangere et par konferencer, hvor snak om dem, der har et rigtigt arbejde, afbrudt af skiftende buffeter, ikke efterlader større anstrengelse, end lidt sure opstød og en kaffefjært på tværs forårsager.

I DEN OFFENTLIGE SEKTOR skaber man flere opgaver, end man løser ved at kommunikere på en slags forvaltnings-swahili, der kræver, at man ansætter endnu flere forvaltere i forvaltningen til at forvalte hinandens uforståelige forvaltning.

Jeg er ikke i tvivl om, at Lars Løkke Rasmussen, hans regering og dennes forvaltning oprigtigt tror, der er brug for denne nye chef. 

Jeg er heller ikke i tvivl om, at det hermed godtgøres, at de har mistet overblikket, og at statsministerens plan om effektivisering er brændt ned til grunden.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Vi byder dig velkommen til at deltage i Debatten her på Ekstra Bladet.
Få enkle regler skal overholdes.

  • Aktivér min adgang til Debatten
  • Du skal anføre dit fulde navn, dvs. fornavn og efternavn.
  • Racistiske eller injurierende kommentarer er forbudt.
  • Indlæg med personlige/private oplysninger slettes.
  • Grove angreb på personer frabedes.
  • Irrelevante indlæg risikerer at ryge ud af Debatten.
0 kommentarer
Vis kommentarer
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Nyttig idiot for islamister
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: