Der er et yndigt land

 

Holdningsløshed: Den kulturradikale, bedrestillede del af vores samfund ser uden tvivl Danmark som et foregangs-eksempel for demokrati og frihed. Udenrigsminister Martin Lidegaard er den lysende stjerne. Fra sin villavej nord for København belærer han hver morgen på tv hele verden om, hvad de bør gøre.

Men i virkeligheden er vi bare en flok naive krejlere.

Eritrea er det seneste eksempel. En ny rapport fra Udlændingestyrelsen konkluderer, at vi trygt kan sende borgere fra Eritrea hjem igen, selv om de er deserteret fra hæren eller har forladt landet ulovligt. Det lyder besynderligt, eftersom Eritrea er et diktatur, hvor et marxistisk-leninistisk parti forfølger alle, der tænker anderledes.

Men sagen får et helt grotesk skær, fordi vi her på Ekstra Bladet fredag kunne afsløre, at vi samtidig tillader, at diktatur-bødlerne kan afholde konferencer og hverve nye medlemmer i Danmark.

Seneste konference blev afholdt i oktober, og en af arrangørerne er en eritreer bosiddende i Danmark, uddannet fra CBS og nu med eget it-firma. Hvorfor er han her? Det kan ikke være torturbødlerne, han er flygtet fra, for det er jo dem, han støtter!

Det er sandelig et yndigt land, vi bor i. Bødlerne og deres håndlangere giver vi ophold og fri ret til at propagandere, mens vi med dirty tricks forsøger at sende ofrene hjem, fordi vi ikke gider betale for deres ophold.

Det er, som om vi har smidt kompasset væk. Vi skal ikke tillade bødler, at de under dække af ytringsfriheden kan hverve nye medlemmer her i landet. Og vi skal ikke sende folk hjem til tortur.

Hvor svært kan det være.

0 kommentarer
Vis kommentarer