Der findes kun én Lars

Poul Madsen: Der findes kun én Lars, og han har igen udvist utrolig dårlig dømmekraft. Læs hele Poul Madsens leder her

Foto: Linda Johansen
Foto: Linda Johansen

I går morges blev jeg vækket af en sms fra en af mine medarbejdere: ’Så har Privat-Lars da godt nok været i gang på Twitter i nat. Har du set det?’ Det havde jeg ikke. Jeg havde sovet og var lykkelig uvidende om den rasende kamp, Lars Løkke Rasmussen havde kæmpet med kendte tv-værter, den fiktive Kirsten Birgit fra ’Den Korte Radioavis’ og alle andre, der var vågne.

Løkkes raseri var rettet mod Ekstra Bladet.

Vi havde afsløret, at han havde optrådt som bisidder for sin kone, da hun blev indkaldt til et krisemøde med sin chef, rektoren for N. Zahles Gymnasieskole i København. Samtalen førte ikke til, at konflikten blev løst, men tværtimod at Sólrun Løkke Rasmussen blev opsagt.

Det er det, man på almindelig dansk kalder en fyring, men ikke når man er Privat-Lars med alle følelser i klemme.

Mens jeg lå og sov sødeligt, bombarderede Privat-Lars også mig med beskeder. Han krævede dementi, avisen stoppet og han brugte hashtagget #fakenews. Denne nat skyllede de Trumpske bølger fra USA ind over Danmark.

Da jeg endelig læste Privat-Lars’ beskeder tirsdag morgen, spurgte jeg ham meget naturligt, hvad han mente var forkert. Det savner jeg stadig svar på, selvom kravet om dementi blev gentaget igen og igen.

Korrespondancen fortsatte langt op ad formiddagen, selvom jeg formoder, at Privat-Lars nu var kommet på arbejde og var skiftet til Arbejds-Lars. Det var da godt, Danmark ikke var midt i en krise denne formiddag.

Tilbage står, at Sólrun Løkke Rasmussen er stoppet som lærer på N. Zahles Gymnasieskole, og at Danmarks statsminister troppede op som bisidder for sin kone. Det sidste undrer en lang række forvaltningseksperter sig over, fordi Løkke jo i kraft af sit embede har magten til at ændre hele N. Zahles Gymnasieskoles fremtid.

Denne sag viser igen, at kun Løkke tror, der kan skelnes mellem Privat-Lars og Arbejds-Lars. Der findes kun én Lars Løkke Rasmussen, og han har igen udvist ufattelig dårlig dømmekraft.

Statsministeren vil gerne genvælges, men der skal kæmpes for det. Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix Plus Engell inden valget: Her er Løkkes finale-plan

Inger Støjberg fremlægger regeringens helhedsplan på et pressemøde. Foto: Ritzau Foto Politik Støjberg om livet som minister: Spyttede på mine varer i Brugsen

Foto: Jens Dresling Kendte Hvorfor fanden debatterer I Helles botox? Har I set Lars Løkke?!

kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen