Annonce:
Annonce:

Det syge juveltyveri

Annonce:
Følg Lederen
EKSTRA BLADET MENER

’JEG blev ikke politimand for at plyndre flygtninge for ejendele’, skrev en københavnsk politimand på sin Facebook-profil i weekenden.

DET må man da ikke håbe – politiet må som bekendt kun beslaglægge ulovligt gods. Og evt. folks lovlige ejendele hvis man skylder penge væk.

DEN vrede betjent er et vink til regeringen om, at forslaget om at tage værdigenstande og kontanter fra asylansøgere allerede i døråbningen er en syg idé.

HVIS formålet er, at folk skal forsørge sig selv så vidt muligt, må Støjberg jo udregne en kostpris for feltsengene i teltlejrene og kantinemaden og komme med en regning til dem, der selv kan betale. Det er da prisværdigt, at regeringen er i fuld gang med at om-tænke, hvad der er gået galt indtil nu i integrationen. Og nødig vil komme skævt fra start med de tusindvis af nye indvandrere.

Annonce:

MEN DERFRA og til at ribbe folk allerede ved ankomsten for deres værdier – også selv om det er ting uden affektionsværdi – er en styg kobling.

OG HVAD ER beløbsgrænsen? DF’s Martin Henriksen har ædelmodigt sagt til TV2, at ’vi skal ikke flå vielsesringe af asylansøgere’. Stort! Søren Pind har derimod slået det hen med, at det kun er mennesker med ’en kuffert diamanter’, man vil konfiskere værdier hos. Men stadig: Hvorfor tage flygtninges eneste værdier fra dem som et forskud på, hvad de nu koster os? Er det et fængsel, de træder ind i?

PENGENE er måske netop deres springbræt til en ny tilværelse. Og de par kroner, man får ind på værdierne, er jo i øvrigt peanuts i forhold til, hvad Danmark i al forvirringen taber i anseelse, når udlandet får associationer til kz-lejre.

Annonce:

BEFOLKNINGEN og politikerne er ved at blive alvorligt kløvet af flygtningeinvasionen. På den ene side står ’humanisterne’ og skælder ud. På alle dem, der ønsker klarhed over, hvad Danmark kan hjælpe med og kan rumme.

I STEDET for at nuppe flygtningenes Rolex-ure skulle politikerne hellere skabe nogle retningslinjer, hvor vi alle kan være med, og bifalde både generøsiteten og begrænsningerne af samme. Juveltyveriet er en ommer.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Vi byder dig velkommen til at deltage i Debatten her på Ekstra Bladet.
Få enkle regler skal overholdes.

  • Aktivér min adgang til Debatten
  • Du skal anføre dit fulde navn, dvs. fornavn og efternavn.
  • Racistiske eller injurierende kommentarer er forbudt.
  • Indlæg med personlige/private oplysninger slettes.
  • Grove angreb på personer frabedes.
  • Irrelevante indlæg risikerer at ryge ud af Debatten.
0 kommentarer
Vis kommentarer
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er uforståeligt, at Pytlick er hoppet på den saudiske sportswashing-vogn

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: