DF’s tvangstanker

Børn på et år skal lære om julen og danske værdier, før de kan sige mam-mam og glug-glug. Foto: Shutterstock
Børn på et år skal lære om julen og danske værdier, før de kan sige mam-mam og glug-glug. Foto: Shutterstock

GHETTO-BABYER skal tvinges i vuggestue for at lære om grundloven og jule-evangeliet. Til gengæld er det gratis.

DET er blot en del af regeringens ghettoplan for de et- til treårige, der er ved at være klar til gennemførelse.

IDÉEN om at tvinge de helt små indvandrer-børn i institution er langtfra ny. Socialdemokraterne har selv tumlet med den i årevis – blot syntes Mette Frederiksen ikke dengang, at man skulle nøjes med tage børnechecken fra forældre, der ikke makkede ret, sådan som regeringen nu foreslår det. Mette Frederiksen var klar til at tvangsfjerne børnene, hvis de ikke kom i institution! Så på den baggrund skal regeringen nok få sit forslag igennem.

MANGE nederlag i indvandrernes liv bliver helt sikkert grundlagt tidligt, fordi de ikke lærer dansk fra barnsben. De er bagud på point allerede fra 0. klasse, og tumler ti år senere ud af folkeskolen uden at kunne dét, de skal. Af samme grund skal børn i 0. klasse måske også til at kunne dumpe, hvis de ikke kan dansk. Det er synd! Ja – men nok endnu mere synd at have tabt på forhånd på den lange bane, inden man kommer i 1. klasse.

MEN i det seneste notat om ’obligatorisk læringstilbud’ for et- til treårige, som er afsløret af Jyllands-Posten, ser man aftrykket af Dansk Folkepartis store platfødder hen over en storstilet plan, der ellers skal give en god start. De har haft flere mærkesager. Og det er ikke noget kønt syn. Helt bortset fra at tanken om at tvinge forældre til at sende deres børn i institution får det til at risle koldt ned ad ryggen.

PLANEN er nemlig, at ghetto-børnene i den tvungne ’indlæring’ i vuggestuen pinedød også skal undervises i grundlovsdag, påske, pinse, jul, fastelavn, fødselsdag, ligestilling og demokrati, fremgår det af notatet. De skal vel også lære at synge ’Jeg elsker de grønne lunde’ og se samtlige afsnit af ’Matador’?. Man bliver bare så træt!

BØRN på et år kan på det tidspunkt ikke sige meget andet end glug-glug og mam-mam? Kan de ikke bare lære dansk og trives sammen med børn og voksne, der taler dansk?

SNEDIGT har DF også siddet omhyggeligt og udregnet, hvilke tidspunkter forældrene så skal tvinges til at aflevere deres børn på. Det skal være dagligt, og børnene skal være der mest muligt i vågen tilstand. ’Det er jo ikke et læringstilbud at sove til middag’, som DF’s ordfører anfører i Jyllands-Posten.

SÅDAN er der tænkt på alt, mens man åbenbart har de helt små sko på. Tvangsindskrevne børn skal også selv medbringe mad og altså dermed være uden for fællesskabet. Ellers må de jo betale for en rigtig plads, som DF anfører. Der skal åbenbart gøres forskel på den ene eller den anden måde.

369 kommentarer
Vis kommentarer