En lurvet stråhat

MESSERSCHMIDT vil hjem fra EU og stille op til Folketinget - nyheden racede rundt, op til weekenden, og man anede konturerne af, hvordan det påståede ’come back’ skal skrues sammen overfor vælgerne.

DET er som om, folk helt glemmer, at den Morten Messerschmidt, der vil hjem nu efter ni år i Bruxelles ikke er den lyshårede, unge komet , der drog derned.

HAN vender tværtimod hjem som en skandaliseret, plettet politiker. Stråhatten hænger i laser. Han slog sig stort op på at være den dristige, uforfærdede ridder, der ville kæmpe mod EUs pengefråds og svindel.

I STEDET lusker han nu hjem som lige præcis manden, der selv stak snablen dybt i EUs kasser. Messerschmidt blev Dansk Folkepartis moneymaker i EU, der via EU-organisationerne Meld og Feld, som han var formand for, kanaliserede enorme summer hjem til partiet. Massevis af dejlige EU-kroner, så Thulesen Dahl og Pia Kjærsgaard f.eks. kunne være presselækre på DFs sommergruppemøder, som altid er flot opsatte - det forstår man så bedre nu, når EU hjalp til! EU finansierede også fupkonferencer og betalte rejser til Bruxelles, for mennesker, DF gerne ville forkæle.

TILMED har vi endnu ikke fået afgørelsen fra EUs antisvindel-enhed, Olaf, der stadig er i gang med at kulegrave Meld og Felds grænseoverskridende krumspring. Organisationerne er lukket og slukket, ligesom Messerschmidts øvrige gøren og laden i EU. På dén led er det fuldt forståeligt, at han gerne vil væk, for hvad skulle han blive dernede for? Han er færdig.

DF-TOPPEN, med Søren Espersen i spidsen, og pressechef Søren Søndergaard i baggrunden, arbejder allerede på det fede lag glemsels-glasur, der skal klistres udenpå deres ramponerede guldfugl. Skønt Meld angiveligt har ført både EU-parlamentet og den uafhængige revision bag lyset med falsk dokumentation.

DET SKER dels ved at skyde på EU, fordi kulegravningen af Cirkus Messerschmidt endnu ikke er afsluttet. Det må også være pinagtigt at gå og vente på! Dels ved at polere Messerschmidts image, som om han nu er lidt af en martyr. Den hjemvendte søn, der måtte døje så meget nede i det grimme Bruxelles. Og nu skal vi alle være glade for at sådan en dygtig charmetrold, der oven i købet er jurist, og taler et pænt dansk, kaster glas over DF igen...

HVEM hopper på den? Det er ikke synd for Messerschmidt. Det er os, det er synd for - skatteyderne, der var med til at levere penge til Dansk Folkepartis sommermøder og fupkonferencer. Han sagde ét, og gjorde det stik modsatte. Er det bare mediernes og EU’s skyld? Come on!

338 kommentarer
Vis kommentarer