Annonce:
Annonce:

Erdogans spioner

AP
AP
Annonce:
Følg Lederen
EKSTRA BLADET MENER

OGSÅ I Danmarkn driver den mere og mere diktatoriske tyrkiske præsident Recep Tayyip Erdogan klapjagt på sine politiske modstandere.

ERDOGANS spioner har systematisk og ulovligt overvåget bl.a. journalister, organisationer og skoler på dansk jord - samt i op mod 40 andre lande. Detaljerede registreringer er blevet sendt til myndighederne hjemme i Tyrkiet, kunne Politiken afsløre i weekenden.

OG HVORFOR er det, at vi ikke er overraskede over afsløringen af disse ulovlige aktiviteter? Fordi Erdogan efterhånden har trådt alle demokratiske rettigheder så eftertrykkeligt under fode, at man kan tiltro hans rædsels-regime hvad som helst.

Annonce:

I LÆNGERE tid har det svirret med oplysninger om en tyrkisk oprettet stikkerlinje, hvor 'mistænkelige’ danske tyrkere kunne meldes. På et møde med udenrigsminister Anders Samuelsen (LA) for to uger siden afviste den tyrkiske ambassadør i Danmark, Bora Kerimoglu, alle beskyldninger.

MED DEN nye afsløring, at ambassaden selv har stået for ulovlig politisk registrering, er Danmarks ifølge eget udsagn 'måske mest kompetente udenrigsminister’ åbenbart blevet fyldt med løgn.

I DAG HOLDER ambassadøren kæft, men hans kollega i Sverige bekræfter registreringen af politiske modstandere. Og dermed menes tilhængere af Fetullah Gülen-bevægelsen, som det tyrkiske regime kalder en terrororganisation på linje med Islamisk Stat.

ERDOGAN og co. står ret alene med den sammenligning. F.eks. har Fetullah Gülen, som tidligere kørte nært parløb med Erdogan, problemfrit kunnet bo i USA siden 1999. Men i Tyrkiet forfølges Gülen-tilhængere nådesløst og beskyldes for at stå bag 'kupforsøget' sidste år.

Annonce:

PARALLELLEN til Islamisk Stat rammer i øvrigt Tyrkiet som en boomerang. For den tyrker, der er sigtet fordrabsforsøget på Islam-kritikeren m.m. Lars Hedegaard, blev i 2014 løsladt fra et tyrkisk fængsel som led i en fangeudveksling med ... Islamisk Stat.

ERDOGAN bliver mere og mere manisk og panisk

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Vi byder dig velkommen til at deltage i Debatten her på Ekstra Bladet.
Få enkle regler skal overholdes.

  • Aktivér min adgang til Debatten
  • Du skal anføre dit fulde navn, dvs. fornavn og efternavn.
  • Racistiske eller injurierende kommentarer er forbudt.
  • Indlæg med personlige/private oplysninger slettes.
  • Grove angreb på personer frabedes.
  • Irrelevante indlæg risikerer at ryge ud af Debatten.
0 kommentarer
Vis kommentarer

Mere fra Ekstra Bladet+

Mette Frederiksen er nordisk mester i mørklægning
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: