Et klask i luften

Følg Lederen
EKSTRA BLADET MENER

SEXCHIKANE ER ET alvorligt problem. Vi kender alle historier om klamme mellemledere, der klasker yngre kvinder i røven i stedet for at sige goddag på helt almindelig vis. Det er naturligvis helt uacceptabelt og skal stoppes omgående. Vi har faktisk lovreguleret området for at få det stoppet.

DERFOR ER DET umiddelbart også modigt og godt, at det socialdemokratiske medlem af Nyborg Byråd, 22-årige Sonja Marie Jensen er stået frem og har fortalt om seksuelle tilnærmelser og hånlige kommentarer fra sine mandlige byrådskolleger, der ifølge hende selv kun har til formål at nedgøre hende på grund af hendes køn og alder.

MEN MED FARE FOR at få hele Kvinfo og den feministiske bevægelse på nakken, må vi desværre sige, at Sonja Marie Jensens kamp mest af alt minder om et tomt klask i luften, hvor man får en ubehagelig fornemmelse af, at det hele bare er et pr-stunt for Sonja selv.

VI MÅ antage, at det ikke er alle Sonja Marie Jensens 18 mandlige byrådskolleger, der har klasket hende i røven.

MEN HUN NÆVNER INGEN navne, og dermed kaster hun i stedet et trawl af mistanke ud over alle.

DET ER DER FLERE af de 18 byrådsmedlemmer, der er sure over. Og det kan man sådan set godt forstå. For som Kaj Refslund (V) siger: ’Det virker ikke, som om det er for at løse et problem, men snarere for at påkalde sig en eller anden form for opmærksomhed.’

HVIS MÅLET for Sonja Marie Jensen er at få stoppet sexchikanen i byrådet, så har hun fejlet. Så skulle hun være gået direkte til borgmesteren, der sådan set er ansvarlig for arbejdsmiljøet i byrådet og altså dermed er manden, der har pligt til at stoppe sexchikane.

MEN DET GJORDE Sonja Marie Jensen ikke. Hun gik i stedet til TV2 Fyn, hvilket betyder, at det eneste, hun med sikkerhed har opnået, er, at blive et kendt ansigt. Det er selvfølgelig heller ikke så dårligt set i lyset af, at der er kommunalvalg til efteråret.

DEN KLAMME FÆTTER, der ifølge Sonja Marie Jensen klaskede hende i røven, går stadig rundt i Nyborg, uden at han er blevet stillet til regnskab for noget som helst.

OG DET ER Sonja Marie Jensens egen skyld. Hun valgte pr-vejen og at mistænkeliggøre alle. Det er faktisk lige så klamt som et klask i røven.

Vi byder dig velkommen til at deltage i Debatten her på Ekstra Bladet.
Få enkle regler skal overholdes.

  • Aktivér min adgang til Debatten
  • Du skal anføre dit fulde navn, dvs. fornavn og efternavn.
  • Racistiske eller injurierende kommentarer er forbudt.
  • Indlæg med personlige/private oplysninger slettes.
  • Grove angreb på personer frabedes.
  • Irrelevante indlæg risikerer at ryge ud af Debatten.
0 kommentarer
Vis kommentarer

Mere fra Ekstra Bladet+

'Tøsedrengen'

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind