Familie-udflugt

Følg Leder
EKSTRA BLADET MENER

NÆPPE NOGEN anden dansk statsminister end Lars Løkke Rasmussen (V) har en professors ord for, at han har ’en anløben moral og en dårlig dømmekraft’.

HER PÅ lederplads orker vi snart ikke længere at skrive om de talrige skandaler, som har haft statsministeren i den absolutte hovedrolle.

NÅR VI alligevel igen må til tasterne, skyldes det, at den nye sag ikke kun handler om Lars Løkke, men i allerhøjeste grad også om hustruen, Sólrun Løkke Rasmussen, i hendes egenskab af statsministerfrue.

SOM VI i dag kan afsløre, blev statsministeren i december begavet med to VIP-billetter til en intim-koncert med pop-ikonet Rasmus Seebach.

MEN HUSTRUEN så gerne, at resten af familien – dog ikke de to hunde – også skulle have fornøjelsen. Hun skrev derfor til statsministerens sekretær, og søreme om der ikke blev fremtryllet tre ekstra billetter til børnene.

JAMEN, det er jo aldeles rablende: Bortset fra, at statsministeren slet ikke bør modtage eksklusive billetter som gave, finder hans hustru det åbenbart helt selvfølgeligt at bruge statsministerens sekretær samt misbruge den magt, Statsministeriet pr. definition repræsenterer, til at fremme private interesser.

SAMTIDIG kan det kun undre, at ingen i Statsministeriet har råbt vagt i gevær – og bl.a. afvist at agere billet-tigger på statsministerfruens vegne.

I DET hele taget indtager Statsministeriet – også i denne sag – en flosset rolle. Statsministerens deltagelse i den eftertragtede, lukkede Seebach-koncert har embedsmændene arkiveret som værende af ’officiel repræsentativ karakter’.

DET ER I bedste fald en kreativ arkivering, al den stund at hele familien – dog ikke hundene – deltog og havde adgang til fri bar hele aftenen.

OG PÅ sin Instagram-profil pillede statsministeren i øvrigt alt officielt ud af sin deltagelse. Han skrev: ’Dejligt at få slappet af efter nogle intensive uger’.

LARS LØKKE vil eller kan ikke forstå, at der ikke kan skelnes mellem private Lars og officielle Lars, når han træder ud ad gadedøren. Som statsminister er han underlagt særlige regler.

DEN NYE sag viser, at denne mangel på forståelse tydeligvis har smittet hustruen, Sólrun.

Vi byder dig velkommen til at deltage i Debatten her på Ekstra Bladet.
Få enkle regler skal overholdes.

  • Aktivér min adgang til Debatten
  • Du skal anføre dit fulde navn, dvs. fornavn og efternavn.
  • Racistiske eller injurierende kommentarer er forbudt.
  • Indlæg med personlige/private oplysninger slettes.
  • Grove angreb på personer frabedes.
  • Irrelevante indlæg risikerer at ryge ud af Debatten.
0 kommentarer
Vis kommentarer

Mere fra Ekstra Bladet+

Mettes skamløse spinshow

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+