Fanget af fortiden

MORTEN Messerschmidt og Kristian Thulesen Dahl er de seneste døgn igen og igen blevet krydsklippet på tv med gamle og nye udtalelser om samme emne. Sjældent har man set noget så ufrivilligt komisk og selvmodsigende for åbent tæppe.

SAGEN drejer sig om muligt misbrug af EU-penge. Penge, der skulle bruges til at oplyse om EU. Men på tv-klippene fra sensommeren 2013 ser man klokkeklart, at de to DF-topfigurer kværner løs om kommunalvalget. Det foregår på en flot sejltur med det gamle skib Halmø rundt til 15 danske byer.

FINDER EU efter en undersøgelse, at pengene er brugt i strid med reglerne, brænder jorden under Messerschmidt og co.

UD OVER at EU kan kræve pengene tilbage, ulmer langt mere fatale konsekvenser for partiet. Nemlig den kommende EU-folkeafstemning 3. december.

Her er lige præcis Messerschmidt udset til en stjerne-rolle. Tilmed er Thulesen Dahl også blevet fedtet personligt ind i det mystiske forbrug af EU-midler i kraft af, at også han var med på sejlturen og på et gammelt tv-klip utvetydigt forklarer, at turens formål er at sikre et bedre kommunalvalg, end DF plejer at få.

TROVÆRDIGHEDEN og hele partiets mærkesag, som de barske revsere af folk med snablen nede i EU’s kasser, kan hamre lige tilbage i synet på dem nu.

PÅ TV-KLIPPENE ser man Morten Messerschmidt bedyre, at ’der er ikke noget at komme efter’ – en lidt uheldsvanger formulering, men det må han jo selv om. Og så ser man Messerschmidt på den EU-betalte sejltur i 2013, ved et stop i Kolding: Skulder ved skulder med den lokale DF-spidskandidat til kommunevalget, hvor Messerschmidt reklamerer som en velsmurt brugtvognsforhandler om, hvor smart det er at stemme på Søren Rasmussen ved hans side.

DF HAR altid prædiket, at partiet vinder valgene mellem valgene, ikke i de hektiske uger op til valgene. Også på dén led er den famøse sejltur tre måneder inden kommunalvalget helt i tråd med partiets store evner for smart setup. Med deraf følgende gamle tv-klip!

71 kommentarer
Vis kommentarer