Annonce:
Annonce:

Flygtninge spiller børn

Annonce:
Følg Lederen
EKSTRA BLADET MENER

’ULEDSAGEDE flygtningebørn’ har en særlig, hjertegribende klang i manges ører. Man ser de arme unger for sig: Små overlevere, der venter på en moderlig favn, et spil Sorteper og fredagsslik.

VIRKELIGHEDEN er en anden. ’Børnene’ er ofte voksne, der fupper sig ind som børn for at nyde godt af de særlige, gunstige vilkår for flygtningebørn uden familie. Jævnligt er de i virkeligheden hårdkogte, nordafrikanske kriminelle.

MEN myndighederne snorksover for en stor del. Selv om det må være ret åbenlyst i mange tilfælde, at personalet står over for en voksen mand, tager ingen åbenbart rigtig ansvaret på sig for en alderstest. Og sker det endelig, kværner et større bureaukratisk program i gang. De tests, der så i det mindste bliver udført, afslører masser af voksne, der har løjet sig yngre.

Annonce:

MEN de fleste scorer formentlig på fuphistorierne. Ekstra Bladet talte med en flok ’børn’ fra et flygtningecenter i Nordsjælland. De stod og drak dåseøl på Allerød Station, mens de overvejede, hvad de skulle fordrive aftenen med. Først var de 16 år. Gået lidt på klingen viste en så enkel lille udspørgning, at de er voksne i 20’erne.

’BØRNENE’ har muskler, begyndende skæg, dybe stemmer – og desværre også evner til at begå voldtægt, vold, tyveri og anden kriminalitet, som Ekstra Bladets kulegravning viser. Gør man ikke noget, vil denne gruppe blive større, spås det.

ÉT ER at vi belønner disse fupmagere med automatisk opholdstilladelse, lækre opholdssteder osv. En ekspert forsøger sig med en undskyldning om, at fupbørnene nok ikke ved, hvor gamle de er ... Come on, har man lyst til at sige. Husker man otte-ti år forkert?

FUPBØRNENE er også til skade for de børn, der vitterlig trænger til at blive særligt skærmet. Dansk Flygtningehjælp advarer om, hvor farligt og skadeligt det er at have den hårde gruppe installeret sammen med rigtige børn.

Annonce:

HELT knald i låget er det at se tallene for de mange ’børn’, der bare forsvinder. Enten inden de når at få asyl eller lige efter. Man aner ikke, hvor de er. Men det er næppe på den pæne siden af loven.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Vi byder dig velkommen til at deltage i Debatten her på Ekstra Bladet.
Få enkle regler skal overholdes.

  • Aktivér min adgang til Debatten
  • Du skal anføre dit fulde navn, dvs. fornavn og efternavn.
  • Racistiske eller injurierende kommentarer er forbudt.
  • Indlæg med personlige/private oplysninger slettes.
  • Grove angreb på personer frabedes.
  • Irrelevante indlæg risikerer at ryge ud af Debatten.
0 kommentarer
Vis kommentarer

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Man skal ikke lade sig narre af Løkke
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: