Annonce:
Annonce:

Frit fald

Annonce:
Følg Lederen
EKSTRA BLADET MENER

MAN SIGER, at de bedste venner er dem, der står parat til at gribe en, når man falder.

KRISTIAN THULESEN Dahl og Peter Skaarup rakte mandag i Retten i Lyngby ikke så meget som en lillefinger ud. De lod Morten Messerschmidt falde.

PARTILEDEREN OG gruppeformanden for Dansk Folkeparti ’savede dermed benene væk under Messerschmidt’, som Ekstra Bladets kommentator Hans Engell udtrykte det.

FOR HVIS ikke der i forbindelse med DF’s sommergruppemøde i 2015 var tale om en tilhørende EU-konference, som Messerschmidt har hævdet, men hans partiledelse nu benægter, hvad så med de knap 100.000 kr., Messerschmidt hev i hus fra EU?

ER DET ikke svig med EU-midler?

TIDLIGERE CENTRALE DF-skikkelser som eks-europaparlamentarikerne Rikke Karlsson og Anders Vistisen dukkede tilmed op efter Thulesen Dahl og Skaarup og undsagde tillige Messerschmidt.

Annonce:

MAN SÅ således, at straffesagen mod Morten Messerschmidt for svig og dokumentfalsk er mere end et opgør Messerschmidt og demokratiet imellem. Det er tillige et opgør i et parti, der befinder sig i samme fald. Fra popularitetens tinde for blot få år tilbage og til at blive langtidsparkeret på ydmygelsens holdeplads.

DF STÅR således med en partiformand, som baglandet mugger over, og en udfordrer, der muligvis står til en tur i fængsel. Dansk Folkeparti tordnede i 20 år mod pengespild, uansvarlighed og svindel med EU-midler. Blot for selv at være det danske parti, der tilsyneladende gjorde det, man hævdede at bekæmpe og være garanten mod.

DET SIGER sig selv, at Thulesen Dahl og Skaarup ikke har andet valg end at sige sandheden. Men havde den tredje musketer i partiets ledelse regnet med, at de to andre nok ville vælge ikke at rutte med den, tog han fejl. Uagtet hvad udfaldet bliver af retssagen mod Morten Messerschmidt, når der sandsynligvis falder dom fredag, vil opgøret i partiet blive skærpet.

RAMMER NÆSTFORMAND Messerschmidt en kold og hård jord af ydmygelse, står partiet med endnu en flænge i faldskærmen.

FRIFINDES MESSERSCHMIDT, vil den klare undsigelse af ham fra den øvrige DF-ledelse være at ligne med en smitte, hvis udbrud nok kan overleves, men vil få ubehagelige senfølger.

FOR BLOT et par år siden blev Messerschmidt udråbt til DF’s ’frelser’. Nu synes der ikke engang at være ret meget tilbage at redde.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Vi byder dig velkommen til at deltage i Debatten her på Ekstra Bladet.
Få enkle regler skal overholdes.

  • Aktivér min adgang til Debatten
  • Du skal anføre dit fulde navn, dvs. fornavn og efternavn.
  • Racistiske eller injurierende kommentarer er forbudt.
  • Indlæg med personlige/private oplysninger slettes.
  • Grove angreb på personer frabedes.
  • Irrelevante indlæg risikerer at ryge ud af Debatten.
0 kommentarer
Vis kommentarer
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Engell:

Annonce:
Fra i dag skal hun kaldes for Sylteminister
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: