Annonce:
Annonce:

Frygten for danskernes dom

Det var Mette Frederiksen selv, der ventede til efter kommunalvalget med oplysningen om, at statsministerens og hendes nærmeste medarbejderes sms’er ikke kunne gendannes. Foto: Anthon Unger
Det var Mette Frederiksen selv, der ventede til efter kommunalvalget med oplysningen om, at statsministerens og hendes nærmeste medarbejderes sms’er ikke kunne gendannes. Foto: Anthon Unger
Annonce:
Følg Lederen
EKSTRA BLADET MENER

MANDAG FIK VI svar på Ekstra Bladet. Det ser ud, som om Mette Frederiksen og kompagni lyver. Eller også er justitsminister Nick Hækkerup ikke orienteret om sikkerhedsspørgsmål i regeringen.

Egentlig vanskeligt at afgøre, hvad der er værst.

DET VAR SÅLEDES Mette Frederiksen selv, der ventede til efter kommunalvalget med oplysningen om, at statsministeren og hendes nærmeste medarbejderes sms’er ikke kunne gendannes. Det oplyser Minkkommissionen til Ekstra Bladet.

Nick Hækkerup annoncerede ellers i sidste uge, at en aftale med kommissionen forhindrede denne oplysning i at komme frem før valget.

SÅKALDTE ’forseglede konvolutter’ blev fredag før valget fremsendt til Mette Frederiksen og de pågældende medarbejdere. Konvolutterne blev efter aftale med Minkkommissionen dog først åbnet efter valget, hævdede Hækkerup.

Annonce:

DET PASSER IKKE, oplyser Minkkommissionen. Der måtte åbnes, og oplysningerne deri måtte gerne offentliggøres ved ankomsten.

INGEN ER overraskede. En minkbrache lukkes på et splitsekund, men at åbne en håndfuld kuverter tager en lille uge.

DET LIGNER en metode eller i bedste fald en grim vane. I den socialdemokratiske regering tales hele tiden højstemt om ’den demokratiske samtale’. Men der ties, når det gælder sandheden, så danskerne er oplyste om, hvad der foregår.

DET ER, som om Mette Frederiksen og hendes folk finder ’den demokratiske samtale’ så vigtig, at borgerne – efter socialdemokratisk standard – skal kvalificere sig til at deltage i den. Som kastes en skygge af enevælden kortvarigt op på væggen som en aftegning, der skitserer, at Mette Frederiksen og hendes regering synes, at kun de ved, hvad danskerne bør vide og ikke vide.

FØRST ONSDAG 17. november – dagen efter kommunalvalget – fik justitsministeren og offentligheden besked. Hvor belejligt! Hvor bekvemt.

Annonce:

STATSMINISTEREN ER tydeligvis blevet en bangebuks. Med de nye oplysninger ser man, hvor anløben og panikpræget tilbageholdelsen af nyheden er.

Lad os minde om en justitsminister, der stod i tv med en mine som en degn, der netop har været på bordel, og bedyrede, at han og regeringen var rene. Den tilbageholdte offentliggørelse og valget havde intet med hinanden at gøre – næh nej, slet ikke, det var en urimelig anklage, gav Hækkerup indtryk af.

PÅ EKSTRA BLADET konkluderer vi, at skal sandheden frem, bør ingen sætte lid til en regering, der hermed har godtgjort, at den er mere optaget af at slette sine spor end oplyse folkestyret.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Vi byder dig velkommen til at deltage i Debatten her på Ekstra Bladet.
Få enkle regler skal overholdes.

  • Aktivér min adgang til Debatten
  • Du skal anføre dit fulde navn, dvs. fornavn og efternavn.
  • Racistiske eller injurierende kommentarer er forbudt.
  • Indlæg med personlige/private oplysninger slettes.
  • Grove angreb på personer frabedes.
  • Irrelevante indlæg risikerer at ryge ud af Debatten.
0 kommentarer
Vis kommentarer

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Vi kræver ikke Kasper Hjulmands afgang, men ...
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: