Annonce:
Annonce:

Genopdragelse

LGBT+-projektet ’Normstormerne’ er blevet sat til at undervise i tolerance i københavnske skoler, men de vil ikke give indsigt i undervisningsmaterialet. Arkivfoto: Martin Lehmann
LGBT+-projektet ’Normstormerne’ er blevet sat til at undervise i tolerance i københavnske skoler, men de vil ikke give indsigt i undervisningsmaterialet. Arkivfoto: Martin Lehmann
Annonce:
Følg Lederen
EKSTRA BLADET MENER

I SOCIALDEMOKRATIET synes man, at staten er bedre til at opdrage børn end børnenes forældre.

I hvert fald når det gælder køn og identitet, må vi forstå.

Det horrible perspektiv heri burde ellers være pensum for de fleste, der ved en smule om det hedengangne kommunistiske Østeuropa eller Nordkorea eller Kina.

MEN LAURA Rosenvinge, der er politisk ordfører for socialdemokraterne i Borgerrepræsentationen i København, ved åbenbart ikke så meget. For nylig begrundede socialdemokraten indsættelsen af LGBT+-projektet ’Normstormerne’ til at undervise i tolerance i københavnske skoler således i Berlingske:

Annonce:

’Når det handler om at opdrage vores børn til, at der ikke findes normalitet, hvad køn og seksualitet angår, og at det er okay at være den, man er, så er det for vigtig en opgave bare at overlade til forældrene. Det er folkeskolens opgave. Jeg tør ikke bare overlade den opgave til forældrene.’

DENNE UDTALELSE burde få det til at risle koldt ned ad ryggen på mere forstandige og indsigtsfulde folk på Socialdemokratiets inderste gange. Men her er tavst. Skyldes det enighed? Vi taler trods alt om et parti, der mener, mere overvågning er lig mere frihed, flere børn skal tvangsfjernes, og vi taler om et regeringsparti, der agerede, som om grundloven var en utidig forstyrrelse i magtudøvelsen.

’NORMSTORMERNE’ skal på besøg i folkeskolerne for at give de ældste elever en ’mere nuanceret forståelse af køn og seksualitet’ og ’modarbejde mobning og diskrimination.’ Det fremgår af organisationens facebookside.

Annonce:

INGEN KAN være imod tolerance. Og jo færre, der mobbes på grund af køn eller seksualitet, jo bedre. På denne avis tvivler vi imidlertid på ’Normstormernes’ uegennyttighed. Ikke mindst fordi organisationen ikke vil give indsigt i, hvad de helt konkret møder op i klasselokalerne med. Vi er betydeligt mere skeptiske end Laura Rosenvinge. For hvad nu, hvis man lod en gammeltestamentlig, kristen organisation undervise i sine normer? Og ingen i øvrigt kunne se undervisningsmaterialet?

Vi aner et politiserende projekt fra ’Normstormerne’.

I DANMARK må man være, hvad man har lyst til. Så længe man ikke kræver andres underkastelse. Eller benægter et flertals abonnement på, at der findes biologi. Og ja, Laura Rosenvinge og kære socialdemokrater, det er faktisk det, der kaldes ’normalitet’. Fordi det er normen.

NÆSTEN ALLE danskere synes, at kønsidentitet og seksualitet skal være fri, men køn sidder mellem benene. Og kan så selvfølgelig skiftes. Forældre, der videregiver denne norm til deres barn, har krav på, at folkeskolen afholder sig fra med en kommunistisk term at ’genopdrage’ barnet.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Vi byder dig velkommen til at deltage i Debatten her på Ekstra Bladet.
Få enkle regler skal overholdes.

  • Aktivér min adgang til Debatten
  • Du skal anføre dit fulde navn, dvs. fornavn og efternavn.
  • Racistiske eller injurierende kommentarer er forbudt.
  • Indlæg med personlige/private oplysninger slettes.
  • Grove angreb på personer frabedes.
  • Irrelevante indlæg risikerer at ryge ud af Debatten.
313 kommentarer
Vis kommentarer

Mere fra Ekstra Bladet+

Mette Frederiksen er nordisk mester i mørklægning
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: