Groteske fortielser

FORTIELSEN af masse-overgrebene på kvinder, som vi så det i Köln nytårsaften, er åbenbart ikke det eneste ’politisk korrekte’ tys-tys.

DET var nemlig ikke kun i den tyske domkirkeby, at politiet påstod, det havde været en rolig aften – skønt banegårdspladsen havde været et inferno af grædende, skrigende kvinder, der prøvede at undslippe et masseopbud af sex-voldsmænd. Mange af mændene, der hærgede i grupper, er åbenbart flygtninge og asylsøgere fra Mellemøsten og Nordafrika.

NETOP mændenes herkomst var årsagen til, at politiet skjulte hændelsens alvor og omfang, for ikke at bidrage til modvilje mod flygtninge.

SAMME vanvittige selvcensur viser sig nu at gå igen i andre tyske byer. Også i vort broderland, Sverige.

I STOCKHOLM blev ganske unge piger udsat for lignende voldeligt gramseri ved en musikfestival. Heller ikke dette, mente politiet, at offentligheden havde godt af at vide. ’Det er et ømt punkt. Det ville jo støtte Sverigedemokraterne..’, fortæller politiet nu.

TANKEGANGEN er rystende. Ja, svensk politi erkender, at de måske har udsat andre piger for fare, ved at fortie sagen.

SAMTIDIG er det jo kvinder, det går ud over alle vegne, og så mudrer opfattelses-apparatet ekstra til. Havde voldsmændene i Köln sparket til 500 parkerede BMW’er , havde politiet måske nok fortalt om det fra starten?

EKSTRA Bladets nye reportager fra Hamborg har vist, at her er lignende grov sexchikane fra arabere og afrikanere overfor helt almindelige kvinder på gaden nærmest hverdag.

FORTIELSEN er ingen hjælp for nogen – tværtimod. Det er en skændsel overfor byernes borgere, der er ramt. Og problemerne går jo ikke væk, fordi nogen fortier dem. De eskalerer snarere. Det rammer også alle de flygtninge, der opfører sig pænt i den sidste ende..

DANSK politi burde nok også se nærmere på, om her foregår noget lignende. Hvorfor skulle vi gå fri? Heldigvis tyder intet på ’politisk korrekt’ selvcensur i det danske politi. Tværtimod har man med succes opfordret kvinder til at anmelde sexchikane på gaden i København.

186 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere