Gys i Gentofte

’DESUDEN er der pænt græs udenfor, så gad vide, hvem der vil forhindre dem i at spille fodbold på den græsplæne.

GENTOFTE-FACADEN var tydeligvis ved at krakelere i denne uge på det politiske power-par, Pia Kjærsgaard og Henrik Thorup, efterhånden som deres nederlag stod bøjet i neon. Det viser denne sidste krampagtige indvending om græsplænen fra Henrik Thorup.

’DEM’ er 50 yngre flygtninge, som det nu er vedtaget, skal installeres i Gentoftes eksklusive villaidyl, blot 200 meter fra ægteparrets private hjem.

SIDEN flygtningeplaceringen kom på tale i december sidste år, har de to prominente DF’ere forsøgt at få stoppet indflytningen i de nedlagte hospitalsbygninger.

PIA Kjærsgaard brød sin selv-pålagte, neutrale værdighed, efter at hun var blevet Folketingets formand. Pludselig skriblede hun alligevel et læserbrev til lokalsprøjten. Her skosede hun Gentofte Kommune for bevidstløst bare at pege på hospitalsbygningerne. På skift har parret i stedet anbefalet telte, Bernstorffsparken, pavilloner og tomme villaer. Han har fra sin plads i regionsrådet forsøgt at stoppe placeringen med noget formalia.

’MODTANDS-KAMPEN’ er foregået i lidt nedladende og spydige vendinger. Begge er drevne og erfarne politikere. Og de skal da også bare skrive alle de læserbreve, de vil, og give al den modstand, de magter ad politiske kanaler – men det har faktisk været påfaldende småt med egentlige argumenter for, hvorfor rykindet var så stærk kost. Netop derfor faldt Henrik Thorups desperate forsøg med den famøse græsplæne ekstra absurd ud.

EN ANDEN partifælle i regionsrådet bestyrker det gakkede indtryk ved at anføre, at alle flygtninge ifølge hans erfaring fra Dragør ryger som skorstene – og hospitalsmatriklen er røgfri. Hey – har man lige tænkt på det?

EGENTLIG skulle Gentofte kun huse 117 flygtninge. Men det viste sig, at kvarterets au pair-piger havde tynget statistikken, så flygtningeantallet ved en fejl var sat for lavt.

VELKOMMEN til Gentofte, alle sammen!

104 kommentarer
Vis kommentarer