Hadprædikanterne

FOR DE fleste er en hadprædikant en islamistisk imam, der tordner mod demokrati og lovpriser kalifatet med indbygget stening og halshugning.

MEN SOM Ekstra Bladet gentagne gange har påpeget, er denne definition langtfra dækkende. Hadprædikanter findes andre steder og i mange forklædninger. De findes f.eks. i den danske folkekirke.

OG HER findes de især i den dybt reaktionære bevægelse Tidehverv, der med ihærdig indsats fra den langt om længe pensionerede frontfigur, sognepræst og tidligere folketingsmedlem for Dansk Folkeparti Søren Krarup nu i flere årtier har haft stort set uhindret adgang til avisspalterne.

KRARUPS børn – først og fremmest datteren Katrine Winkel Holm, der sidder i DR’s bestyrelse og er formand for foreningen med det stærkt misvisende navn Trykkefrihedsselskabet – marcherer videre i farmands fodspor.

KORSRIDDERNE i Tidehverv ser islam som den store, altødelæggende fjende. Ikke de skringre, dybt formørkede islamister. Nej, de ganske almindelige muslimer.

DANMARK er i fare for at blive opløst som nationalstat. Derfor skal den såkaldte ’muslimske indvandring’ standses. Mener altså fundamentalisterne i Tidehverv.

PEGER MAN på, at kristne og muslimer i virkelighedens verden er i stand til at leve fredeligt side om side, reagerer Tidehvervs propagandister med hån og latterliggørelse og teologisk spin.

POLITISKE modstandere udsættes for grov manipulation og stemples som idioter.

JA, SELV sympatisører i Folketingets mest udlændingefjendske partier, Venstre og Dansk Folkeparti, kan ikke vide sig sikre.

I DET nyeste nummer af kampskriftet Tidehverv hænges Dansk Folkepartis formand, Kristian Thulesen Dahl, ud som ’vælgerbedrager’.

HAN OG statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) tilhører den ’popmusikdyrkende Blair-generation’, som har ’transcenderet den politiske løgn og er kommet frem til det rene bullshit’.

SÅDAN kan en had-marineret prædikant også tale. Det’ ikke særlig dansk.

162 kommentarer
Vis kommentarer