Hjem til Danmark

DE MANGE alvorlige sager mod den berygtede Levakovic-familie har med al tydelighed vist, hvor svært det er at få kriminelle med en udenlandsk baggrund udvist af Danmark. Ikke mindst politiet drager et lettelsens suk, hver gang det sker.

Derfor er vi helt til grin, når det kan konstateres, at et stort antal udlændinge, der allerede er udvist én gang, i årevis er vendt retur for at begå ny kriminalitet.

DE BLÆSER højt og flot på deres domme. Dels fordi deres familie, venner og netværk opholder sig her, og dels fordi risikoen for at blive snuppet påny er til at overse. Og så er opholdet i et dansk fængsel alt andet lige mere behageligt end f.eks. et rumænsk.

Eksempel: Efter et brutalt hjemmerøveri hos et nordsjællandsk ægtepar fik en polsk serieforbryder en fængselsdom med efterfølgende udvisning. To gange er han siden vendt tilbage for at begå ny kriminalitet.

ET FORSIGTIGT skøn viser, at omkring 40 procent af de udviste kriminelle udlændinge returnerer til Danmark i løbet af kort tid.

Anklagemyndigheden oplyser, at 303 personer sidste år blev dømt for at have overtrådt indrejseforbuddet. Det skal sættes i relation til, at antallet af illegale indvandrere er steget markant de senere år. En undersøgelse fra Rockwoolfonden viser, at omkring 30.000 opholdt sig ulovligt i Danmark i 2013.

EKSTRA BLADET ville gerne bringe helt friske og eksakte tal for at belyse problemets omfang, og derfor henvendte vi os i Justitsministeriet. Her henviste man til Rigsadvokaten, som henviste til Nationalt Udlændinge Center, som henviste til Udlændingestyrelsen, som oplyste, at tallene ikke kunne leveres ’af ressourcemæssige grunde’. Sådan!

Sammen med integrationsminister Inger Støjberg bruger justitsminister Søren Pind alle sine vågne timer på at forhindre flygtninge i at komme ind i landet – bl.a. ved at skærpe grænsekontrollen.

VI SYNES, han skal disponere sine kræfter på en sådan måde, så der også bliver tid til at skærpe kontrollen med de kriminelle indvandrere, som absolut ingen ønsker tilbage til Danmark.

Til gavn for samfundet – og ikke mindst retsbevidstheden i befolkningen.

145 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere