Host op, Holst

FORSVARSMINISTER Carl Holst (V) blev for en lille uge siden på denne plads kaldt ’Komiske Carl’. Ekstra Bladet havde taget ham i en lodret løgn, og underholdningsværdien var høj, da manden prøvede at padle væk fra afsløringen af, at hans nuværende spindoktor – Christian Ingemann – stik mod reglerne havde ført folketingsvalgkamp for Carl Holst, skønt Ingemann var ansat af Region Syddanmark.

Og at forsvarsministeren havde løjet om det.

MIDT I BORTFORKLARINGER, der kun tjente til at vise, at han ikke har høje tanker om danskernes, skatteydernes, vælgernes intelligens, bedyrede Carl Holst, at han var meget glad for, at det kommunale tilsyn under Statsforvaltningen af egen drift har taget sagen op.

Ministeren mente også, at han havde bevæget sig i en gråzone, så han så frem til at få Statsforvaltningens vurdering af, om han havde trådt udenfor.

FLOT lyder det, men fup er det.

Et af sagens centrale beviser er mails, som under valgkampen blev sendt fra Holsts private mailadresse. Pressemeddelelser og debatindlæg forfattet af skatteyderbetalte Christian Ingemann. Men Jyllands-Posten afslørede i går, at de mails har Statsforvaltningen ifølge loven ikke mulighed for at bede Carl Holst udlevere.

Og Carl Holst har skam ikke planer om at udlevere dem frivilligt. For ikke at at blande sig i Statsforvaltningens arbejde, forklarer han.

Endnu et vidnesbyrd om hvor høje tanker ministeren har om danskernes begavelse.

FLERE HAR opfordret Carl Holst til at lægge de afgørende mails frem i offentligheden, men det nægter han også.

Vi er således i en situation, der leder tankerne hen på den amerikanske forfatter Joseph Hellers roman ’Punkt 22’:

Carl Holst vil kun udlevere sine mails til nogen, der beder om det, og kun til nogen, der ikke kan bede om det.

KOMISKE CARL kaldte vi Carl Holst, men det her er ikke sjovt længere. Snarere ynkeligt.

Host nu op med de mails, Carl Holst, så vi kan komme videre. Og hvis de mails virkelig er så belastende, som man kan have en fornemmelse af, hvad så med gå af som minister?

Det må da være muligt at finde en repræsentant for Venstre, der ikke lyver eller fif-ler med skatteydernes penge.

Ikke?

96 kommentarer
Vis kommentarer