Annonce:
Annonce:

- I får ikke en blankocheck

Annonce:
Følg Lederen
EKSTRA BLADET MENER

Mistillid: Jeg stoler ikke på de folkevalgte. Ikke når det handler om EU. 45 års medlemskab af unionen har vist, at befolkningen er langt mere EU- skeptiske end det politiske flertal på Borgen.

Politikerne har altid været parate til at opgive mere af Danmark til EU end danskerne. Og det er de også denne gang. Siger vi ja i dag, udsteder vi en blankocheck til fremtiden. Vi siger ja til, at politikerne uden at spørge os kan sende endnu mere magt til EU. Det tør jeg ikke.

Annonce:

Hele valgkampen har fra ja-siden været ét langt forsøg på at bilde os ind, at det her handlede om at jagte pædofile og terrorister hen over landegrænserne. Og hvem vil ikke gerne det? Men afstemningen handler ikke om Europol. Det internationale politisamarbejde vil fortsætte efter et nej. Ingen politifolk eller fornuftigt tænkende mennesker vil stoppe med at jagte pædofile, terrorister og andre forbrydere, fordi de krydser grænsen til Danmark.

Men det politiske flertal tør ikke fortælle os sandheden. De er blevet bange for folket. De bruger en populær sag som Europol som rambuk for, at vi i samme ombæring accepterer, at de ikke mere behøver spørge os, før de i fremtiden sælger dansk suverænitet til EU.

Og udsalget er sådan set allerede startet. Er du i tvivl, så læs Ekstra Bladets forsidehistorie i går, før du giver dem lov. En dansk speditør er fanget i et EU-mareridt. Han vandt for ti år siden en sag, hvor han var uretmæssigt anklaget for spiritusindsmugling til Sverige. I dag kræver tysk toldvæsen med et EU-direktiv ham dømt for samme sag, og danske myndigheder er gået i gang med at inddrive millioner fra manden. Bl.a. ved at tilbageholde stort set hele hans løn.

Annonce:

Derfor handler denne afstemning i bund og grund om, hvorvidt du har tillid til vores politikere. Om de har ret, når de vil afgive mere magt til EU på retsområdet.

Du skal sige JA eller NEJ til, om du tør give Lars Løkke Rasmussen og Socialdemokraterne og dermed reelt EU kontrollen over dansk suverænitet.

Jeg tør ikke. De seneste to folketingsvalg har udstillet, hvor utroværdige danske politikere er blevet. I 2011 lovede Socialdemokraterne guld og grønne skove for derefter som regeringens bærende parti at løbe fra stort set alle løfter i danmarkshistoriens største fortløbende løftebrud. Og ved det seneste valg lovede Lars Løkke Rasmussen, at hvis han blev statsminister, ville han lave en ’straks-opbremsning’ af flygtninge. Siden er antallet af flygtninge eksploderet, fordi vi naturligvis her i Danmark ikke kan melde os ud af verden.

Men Løkke fik sin statsministerpost.

Annonce:

Nu er det så disse to: Danmarks største løftebryder-parti og Danmarks mest utroværdige politiker, der i fællesskab lover os, at selv om vi siger JA til, at de fremover kan afgive mere suverænitet til EU uden at spørge os, så vil de i al fremtid, ’til solen brænder ud’, ikke benytte sig af den nye mulighed.

Tror du på det?

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Vi byder dig velkommen til at deltage i Debatten her på Ekstra Bladet.
Få enkle regler skal overholdes.

  • Aktivér min adgang til Debatten
  • Du skal anføre dit fulde navn, dvs. fornavn og efternavn.
  • Racistiske eller injurierende kommentarer er forbudt.
  • Indlæg med personlige/private oplysninger slettes.
  • Grove angreb på personer frabedes.
  • Irrelevante indlæg risikerer at ryge ud af Debatten.
0 kommentarer
Vis kommentarer
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hun vil død og pine med i en regering
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: