Annonce:
Annonce:

Ingen tror på Tulle

Annonce:
Følg Lederen
EKSTRA BLADET MENER

Hvorfor skal vi nogen sinde igen lytte til Dansk Folkeparti, når de taler om frås og misbrug?

Partiet ligger efter denne uges ’Messer-shit’ komplet vingeskudt med en formand, der har tabt al troværdighed.

Kristian Thulesen Dahl påstår, at millionsvindlen med EU-midler er sket uden hans vidende. Samtidig forsøger partiet desperat at følge trit med Ekstra Bladets afsløringer ved igen og igen at tilbagebetale penge til EU.

Men hvem tror på, at Tulle intet vidste? I hvert fald ikke vælgerne. Som Hans Engell skrev fredag, er aben flyttet ind hos Kristian Thulesen Dahl.

I årevis har det været yderst belejligt for Tulle hverken at lytte, tale eller se. Pengene rullede ind fra EU, og partiet kunne samtidig højtråbende kritisere det samme EU for frås og pamperi.

Lige indtil det gik galt.

Annonce:

Tilbage står Tulle som hykleren over alle hyklere. Bagmanden. Messerschmidt har bare været stik i rend-drengen. Den højt-stræbende ungersvend, der sprængte alle rammer ved Europa-Parlamentsvalget og fik danskere, der aldrig nogen sinde før havde drømt om at stemme på DF, til at stemme på partiet.

EU blev fremstillet som et gigantisk bureaukratisk monster, der fråsede med almindelige, møjsommeligt arbejdende danskeres penge. Messerschmidt fik blandt andet overbevist mig om, at fråseriet med EU-midler var så omfattende, at han kunne køre 30 dage i træk med en ny afsløring hver dag.

Han glemte bare sit eget. For samtidig med at alle andre blev udstillet, hentede Dansk Folkeparti millioner op af EU’s kasse til fiktive EU-konferencer, annoncekampagner og fornøjelsesture.

Nu skal Tulle så til at samle skårene op. Det ser tungt ud. Forhandlingerne om regeringens helhedsplan går i gang i næste uge, og her er fronterne som bekendt trukket op til valg. For Dansk Folkeparti vil et valg lige nu være en katastrofe. Vælgerne bliver mindet om hykleriet, hver eneste gang de ser Tulle på tv.

Fra trætoppen må Anders Samuelsen skraldgrine. Topskattelettelsen til de rigeste har aldrig været tættere på. Ikke fordi den er retfærdig, eller Samuelsen selv har gjort noget, men fordi Dansk Folkeparti og Tulle vil gå med til meget for at undgå et folketingsvalg lige nu.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Vi byder dig velkommen til at deltage i Debatten her på Ekstra Bladet.
Få enkle regler skal overholdes.

  • Aktivér min adgang til Debatten
  • Du skal anføre dit fulde navn, dvs. fornavn og efternavn.
  • Racistiske eller injurierende kommentarer er forbudt.
  • Indlæg med personlige/private oplysninger slettes.
  • Grove angreb på personer frabedes.
  • Irrelevante indlæg risikerer at ryge ud af Debatten.
0 kommentarer
Vis kommentarer
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Så er hun alligevel dansker
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: