Knuder på tungen

PIA KJÆRSGAARD bliver i dag Folketingets formand.
Den forhenværende leder af Dansk Folkeparti vil af et flertal i Folketinget få det danske demokratis højeste valgte embede.
Således har Pia Kjærsgaard og hendes parti oplevet en forunderlig rejse fra at være udskældt og ugleset til at indtage den post, der repræsenterer samtlige borgere i Danmark.
Det nærmeste, vi i det danske monarki kommer til at have en præsident.

’STUERENE, dét bliver I aldrig!’
Sådan sagde daværende statsminister Poul Nyrup Rasmussen (S) fra Folketingets talerstol i 1999. Den bemærkning har Pia Kjærsgaard ikke glemt, og på vej mod sit politiske livs største triumf udtaler hun til Ekstra Bladet:
’Jeg tror, at hvis Poul Nyrup kunne have slået knude på sin tunge dengang, så skulle han have gjort det.’

PIA Kjærsgaards tunge har ellers også med jævne mellemrum haft behov for et råbåndsknob.
Sagen er den, at hun gennem årene har væltet usandsynligt mange skidtspande ud over Danmarks muslimske borgere. De borgere, som Folketinget har besluttet, at hun nu skal være en repræsentant for.
Hun har kritiseret deres tro, deres påklædning og deres opførsel og har givet udtryk for, at de slet ikke hører hjemme i Danmark.
Ved disse linjer står et lille udvalg. Der er overvældende meget mere at tage af.

VI HAR IKKE hørt hende trække nogen af udtalelserne tilbage, men nu kunne være en god lejlighed.
Pia Kjærsgaard skal som Danmarks ypperste folkevalgte også repræsentere de muslimer, som hun hidtil har lagt for had. Vi vil foreslå, at hun gør sig umage.
Og så ser vi i øvrigt frem til, at Pia Kjærsgaard som Folketingets formand tager imod Danmarks nye statsborgere på Statsborgerskabsdagen i 2016.
Borgere, hvis statsborgerskab Dansk Folkeparti har stemt imod ...

180 kommentarer
Vis kommentarer