Annonce:
Annonce:

Kofods næse

Udenrigsminister Jeppe Kofod og resten af regeringen er sluppet med en latterlig, betydningsløs næse. Foto: Nils Meilvang/Ritzau Scanpix
Udenrigsminister Jeppe Kofod og resten af regeringen er sluppet med en latterlig, betydningsløs næse. Foto: Nils Meilvang/Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Lederen
EKSTRA BLADET MENER

DEN MINISTERSTORM, der var udsigt til mod udenrigsminister Jeppe Kofod i sagen om de danske børn i syriske fangelejre, er endt med et lille vindpust. End ikke et hår er krøllet på hans hoved.

UDENRIGSPOLITISK NÆVN valgte op til weekenden at være ’utilfreds’ og uddele en ubetydelig næse til udenrigsministeren og resten af S-regeringen. Næsen er så lille, at den er grinagtig. Der er dog intet at grine ad. Forløbet er forstemmende.

I EFTERÅRET afleverede Forsvarets Efterretningstjeneste (FE) en stribe hårrejsende vurderinger, der bl.a. omtalte IS-terroristers udsmugling og radikalisering af børn fra fangelejrene.

FLERE MINISTRE fik oplysningerne, men de blev holdt skjult for Folketinget, så Mette Frederiksen og hendes ministerregime uforstyrret kunne fortsætte afvisningspolitikken om ikke at hjemtage de stakkels danske børn sammen med deres mødre.

Annonce:

MED EKSTRA BLADETS afsløring af de hemmeligholdte rapporter, der også advarede om, at regeringens politik kunne blive en direkte trussel mod Danmark, forstod støttepartierne skandalens omfang og greb fat i Jeppe Kofods taburet.

RESULTATET BLEV, at regeringen nødtvunget sendte en embedsmands-delegation til fangelejrene. Delegationens konklusioner, der ikke uventet bekræfter terrorrisikoen og børnenes mistrivsel, har regeringen så brugt som argument for at hjemtage en del af børnene og deres mødre.

DEN LATTERLIGE og betydningsløse næse til udenrigsministeren og regeringen hænger selvfølgelig sammen med Mette Frederiksen og co.s kovending.

STUDEHANDLEN stinker langt væk: Støttepartierne har fået en væsentlig indrømmelse og nedtoner kritikken, mens oppositionen, der helst vil fortsætte afvisningspolitikken, har stemt for næsen alene for at genere regeringen.

Annonce:

BAG DET TAKTISKE spil træder en beskæmmende konklusion frem: Folketingets flertal er parat til at kvittere med et ligegyldigt fy-fy-skamme til en regering, som ikke kun skjuler politisk ubekvemme oplysninger, men tilmed er villig til at gamble med landets sikkerhed for at fastholde et populistisk politisk standpunkt.

DET ER SKET før på Christiansborg, men det gør ikke skandalen mindre skandaløs.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Vi byder dig velkommen til at deltage i Debatten her på Ekstra Bladet.
Få enkle regler skal overholdes.

  • Aktivér min adgang til Debatten
  • Du skal anføre dit fulde navn, dvs. fornavn og efternavn.
  • Racistiske eller injurierende kommentarer er forbudt.
  • Indlæg med personlige/private oplysninger slettes.
  • Grove angreb på personer frabedes.
  • Irrelevante indlæg risikerer at ryge ud af Debatten.
0 kommentarer
Vis kommentarer

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

De lovlydige straffes, alle de andre går fri
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: