Annonce:
Annonce:

Kommunalt koks

Annonce:
Følg Lederen
EKSTRA BLADET MENER

FARCEN om den nye politiskole i provinsen er åbenbart uden ende. Vi nøjes med enkelte nedslag i det groteske forløb.

FØRST trompeterede den tidligere V-regerings justitsminister, Søren Pind, at politiskolen inklusive gode skatteindtægter skulle placeres i Herning – hos Lars Løkkes ven borgmester Lars Krarup.

MEN EFTER et helt usædvanligt bøvet forløb, der blotlagde stanken af politisk kammerateri, sagde Socialdemokratiet og Dansk Folkeparti fra.

DEREFTER blev skolen flyttet til arealerne ved den gamle sygeplejeskole i Vejle – i øvrigt DF-formand Kristian Thulesen Dahls valgkreds.

NU JUBLEDE Vejle-borgmester Arne Sigtenbjerggaard (V), som havde sagt, at ombyggeriet kunne klares på to måneder: – Der skal stort set kun en støvsuger og nogle møbler til, lovede han.

Annonce:

UDTALELSEN er for længst plaffet ned. Ligesom så meget andet i skandalen, der udmærker sig ved flere løgne og fortielser, end politiet burde tillade.

NU KAN Jyllands-Posten afsløre, at Vejle Kommune bevidst fortier, at politiskolens naboer kan se frem til et regulært støjhelvede, når eleverne for eksempel øver sig i gadekampe med sirener, megafoner og skyderi. Også om aftenen og i weekender.

VEJLE HAR fået ny borgmester, og han kan hermed i det kommunale valgår være sikker på ballade.

DET SAMME gælder teknik- og miljøborgmester Morten Kabell (EL) i København – dog på en lidt anden måde. Hans plan om p-afgifter i hele byen har fået omegns-borgmestre anført af Gentoftes Hans Toft (K) til at banke sømmet i bund.

Annonce:

TOFT OG CO. mener, at København vil ’eksportere’ sine bil- og miljø-udfordringer, altså flytte problemerne væk. Den slags ved Hans Toft en hel del om – ikke mindst når det gælder flygtninge. At mange af bilisterne i København kommer fra rigmands-ghettoen Gentofte, fortier borgmesteren.

DET KOMMUNALE fnidder forstærkes selvfølgelig, når det er valgår. Men det grundlæggende problem er, at det kommunale selvstyre er væk.

STATEN rager mere og mere til sig og ofte med katastrofale konsekvenser. For eksempel inddrivelsen af skattegæld. Så når kommunerne endelig får en smule indflydelse eller en smart idé, ender det ofte i skrig og skrål, hvor alle slås mod alle.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Vi byder dig velkommen til at deltage i Debatten her på Ekstra Bladet.
Få enkle regler skal overholdes.

  • Aktivér min adgang til Debatten
  • Du skal anføre dit fulde navn, dvs. fornavn og efternavn.
  • Racistiske eller injurierende kommentarer er forbudt.
  • Indlæg med personlige/private oplysninger slettes.
  • Grove angreb på personer frabedes.
  • Irrelevante indlæg risikerer at ryge ud af Debatten.
0 kommentarer
Vis kommentarer
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Præster, pædofili og børneporno
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: