Annonce:
Annonce:

Kukkuk-land

Sagen om Ahmad og Myasar Zanonu er endnu et eksempel på de uforståelige hjemsendelser af folk, der både kan og vil Danmark samt har bevist, at de forstår Danmark. Foto: Anders Brohus
Sagen om Ahmad og Myasar Zanonu er endnu et eksempel på de uforståelige hjemsendelser af folk, der både kan og vil Danmark samt har bevist, at de forstår Danmark. Foto: Anders Brohus
Annonce:
Følg Lederen
EKSTRA BLADET MENER

OMKVÆDET klinger hult fra den socialdemokratiske regering for hver krank skæbne, der dukker op og slår den falske tone an.

Vi taler om tidligere integrationsminister Mattias Tesfayes udsagn: ’Vi skal have en stram udlændingepolitik i Danmark, men den skal ikke være skør.’

NU SKAL ET oprindeligt syrisk tvillingepar udvises – til Irak.

26-årige Ahmad og Myasar Zanon, der begge er velintegrerede med fast arbejde og bosiddende i Sønderjylland, har aldrig været i Irak. Men bedstefaren flygtede engang fra Irak til Syrien. Og da brødrene ikke kan hjemsendes til fødelandet Syrien, skal de efter otte år i Danmark åbenbart afleveres i Irak.

DET SYNES REGERINGEN ikke er skørt. Eller tilsyneladende ikke skørt nok til at gøre noget ved.

Annonce:

Ekstra Bladet har i knap et par år bragt historier om uforståelige hjemsendelser af folk, der både kan og vil Danmark samt har bevist, at de forstår Danmark. Vi har dertil bragt historier, som er decideret vanvittige, om danskere, der søger familiesammenføring med eksempelvis en partner for derpå at havne i et kafkask kukkuk-land af en udlændingeadministration.

ENKELTE LÆSERE husker måske historien om Bjarne Toft Jakobsen, der angiveligt ikke kunne bevise, at han kan sit eget sprog, fordi der manglede krydser i hans gamle skolebeviser.

Derfor fik hans thailandske hustru afslag på opholdstilladelse.

Eller hvad med topforskeren Mads Rønne, hvis familie måtte opgive en fremtid i Danmark, da Rønnes hustru fik afslag på opholdstilladelse? Blandt andet fordi Mads Rønne aldrig afsluttede 1.g i Danmark 22 år tidligere, men i stedet uddannede sig i USA.

ELLER HVAD med gymnasieeleven Mishti Dixit, der fik inddraget sin opholdstilladelse efter at have boet flere år i Danmark som ’medfølgende familiemedlem’ til sin mor? Moderen fik dansk statsborgerskab, men Mishti, der var blevet myndig i mellemtiden, fik ikke. Konklusion: udvisning.

Annonce:

INGEN AF disse sager har den socialdemokratiske regering bragt nogen logik ind i. I hvert fald ikke før vi medier påpeger regeringens falske omkvæd mod den skøre udlændingepolitik. Mattias Tesfayes afløser, Kaare Dybvad, kan heller ikke synge rent. Som Ahmad Zanon siger til Ekstra Bladet: ’Hvorfor vil de smide os, som vil Danmark, ud?’

DET SPØRGSMÅL vil fungerende integrationsminister Kaare Dybvad ikke svare på. Vi ville gerne have spurgt ham. Ligesom vi gerne vil vide, hvorfor regeringens politik bare bliver ved med at være ’skør’. Dybvads undskyldning er, at han er ’fungerende’.

Det er åbenbart strudsesprog for ’ude af funktion’.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Vi byder dig velkommen til at deltage i Debatten her på Ekstra Bladet.
Få enkle regler skal overholdes.

  • Aktivér min adgang til Debatten
  • Du skal anføre dit fulde navn, dvs. fornavn og efternavn.
  • Racistiske eller injurierende kommentarer er forbudt.
  • Indlæg med personlige/private oplysninger slettes.
  • Grove angreb på personer frabedes.
  • Irrelevante indlæg risikerer at ryge ud af Debatten.
244 kommentarer
Vis kommentarer

Læs mere

Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Det er kvindens krop - ikke juristernes
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: