Lex Levakovic

SIGØJNER-KLANEN Levakovic – Danmarks mest kriminelle familie – er igen-igen et varmt emne på Christiansborg.

For anden gang i sin korte tid som justitsminister måtte Mette Frederiksen (S) i aftes stå skoleret i Folketingets retsudvalg for at forklare, hvordan regeringen har tænkt sig at stoppe den berygtede familie, som gennem mere end 40 år har kostet de danske skatteydere langt over 100 millioner kr. i form af sociale ydelser, udgifter til retssager og fængsels- og institutionsophold.

DENNE GANG kræver Dansk Folkeparti, at opholdstilladelsen skal kunne inddrages, hvis en indvandrer i ti år ikke har vist evne eller vilje til at påtage sig et arbejde.

Tidligere har de konservative fremlagt en hel Levakovic-pakke af lovforslag, som alle – i hvert fald indtil videre – er løbet ud i sandet.

DET ER GROTESK, at politikerne har så svært ved at skabe et værn mod de 40-50 Levakovicer, der med Godfather Gimi i spidsen skider højt og flot på vores samfund – nu på femte årti.

Hovedparten er dybt kriminelle. De har bestjålet, røvet, truet, tævet og afpresset danskere.

INGEN I FAMILIEN over 18 år har fast arbejde. Ingen løfter tilsyneladende en finger for at forbedre sig, eller for at nye generationer i gangsterklanen eventuelt kan bryde familietraditionen.

Heldigvis har Højesteret skruet bissen på med en klar kendelse, der har betydet, at fire klan-medlemmer er blevet udvist. Flere må hjertens gerne følge efter.

EN REVISIONSRAPPORT har udstillet Københavns Kommune som en skandaløst generøs myndighed uden overblik over, hvad de forskellige afdelinger lader sig malke for.

Intet har virket, og det er ufatteligt, at nogen har troet bevidstløst på, at man 'hjalp' familien ved at formane og øse endnu flere penge ud.

METTE FREDERIKSEN har ry for at være en kompetent og kontant politiker. Det må klanen gerne få at mærke med en Lex Levakovic. Jo hurtigere, jo bedre.

78 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere