Annonce:
Annonce:

Manipulatoren

Annonce:
Følg Lederen
EKSTRA BLADET MENER

DET ER IKKE mere end ti dage siden, Ekstra Bladet oplistede miljøminister Esben Lunde Larsens politiske synderegister. Manden har kun siddet i Folketinget i godt fem år, men alligevel er han rekordholder med hele 13 møgsager.

TILSYNELADENDE er han ustoppelig. Endnu en gang er han havnet i søgelyset, nu for en af sine hjertesager: At bane vej for etableringen af flere af de såkaldte havbrug, hvor man dyrker regnbue-ørreder og andre laksefisk i store bure ude i havet.

DEN SLAGS er en god forretning. I Norge er det således blevet den næststørste eksportvare, men det har også forårsaget omfattende miljøproblemer og skadet de lokale laksestammer.

Annonce:

NÅR DEN form for sager dukker op, er det ikke ualmindeligt, at Folketingets udvalg indkalder til en høring med indforskrevne eksperter. Det har Miljøudvalget også gjort i dette tilfælde. Rød blok havde ønsket, at professor Stiig Markager fra Aarhus Universitet skulle deltage. Han er ekspert i havmiljø og har 20 års erfaring. En åbenlyst kapabel mand.

MARKAGER havde både lyst og vilje til at deltage, men han blev afvist af blå blok. Hvem der traf den beslutning, er der ingen, der har lyst til at fortælle, men vi tør vædde en nyrøget lakseside på, at Esben Lunde Larsen ikke har protesteret mod beslutningen.

PROFESSOREN fra Aarhus er næppe i høj kurs hos Venstre. Han var en af de forskere, der var med til at så tvivl om de beregninger, regeringen havde lavet i forbindelse med landbrugspakken. En sag der endte med at koste Venstres Eva Kjer Hansen posten som miljø- og fødevareminister.

INGEN BESTRIDER, at Stiig Markager er en af landets førende eksperter, og når man så vælger at udelukke ham, ligner det unægtelig endnu et beskidt trick fra den pseudo-fromme Esben Lunde Larsen.

Annonce:

MILJØMINISTEREN er ikke bleg for at undlade at fortælle sandheden eller for at fordreje ting eller ligefrem lyve. Det gjorde han i sagen om kvote-kongerne, og det måtte han indkassere en næse for.

AT HAN fortsat har en ministerstol skyldes alene, at regeringen generelt er moralsk anløben, og at Lars Løkke og co. har indført de samme metoder som Putin i Rusland og Trump i USA. Politikken bliver formet, så den passer til deres eget forskruede verdensbillede.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Vi byder dig velkommen til at deltage i Debatten her på Ekstra Bladet.
Få enkle regler skal overholdes.

  • Aktivér min adgang til Debatten
  • Du skal anføre dit fulde navn, dvs. fornavn og efternavn.
  • Racistiske eller injurierende kommentarer er forbudt.
  • Indlæg med personlige/private oplysninger slettes.
  • Grove angreb på personer frabedes.
  • Irrelevante indlæg risikerer at ryge ud af Debatten.
0 kommentarer
Vis kommentarer
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Stadig en stank af magtmisbrug i minksagen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: