Annonce:
Annonce:

Når førstedamen gramser

 

De næste dage bliver interessante. Hvordan vil de andre magtfulde fagbosser reagere på FO-bossens gramseri, læs Ekstra Bladet. Foto: Bo Amstrup
De næste dage bliver interessante. Hvordan vil de andre magtfulde fagbosser reagere på FO-bossens gramseri, læs Ekstra Bladet. Foto: Bo Amstrup
Annonce:
Følg Lederen
EKSTRA BLADET MENER

I EKSTRA BLADET kan man nu læse, at Lizette Risgaard, der er formand for Danmarks største faglige hovedorganisation, FH, anklages for at tage mænd på bagdelen – flere af dem har endda været ansat i Lizettes egen organisation. Det vil sige, at hun er deres øverste chef.

Det er for det første ikke i orden over for de ”berørte” i fagbevægelsen. Det er selvfølgelig ubehageligt, når man befamles af sin chef – uanset om man er mand eller kvinde. Hvis man siger fra, risikerer man, at det kan få konsekvenser for ens arbejdssituation.

MEN DE MANGE sager gør også Lizette Risgaard ude af stand til at gå ind i diskussionen om MeToo og krænkelser på danske arbejdspladser med pondus. Det er en af tidens vigtigste diskussioner for danske lønmodtagere, som Risgaard jo er ansat til at repræsentere.

Annonce:

Lizette Risgaard er angiveligt godt klar over, at der er sager eller anklager mod hende, og derfor er hun ekstra sårbar, når hun går ind i den debat. Og i øvrigt svækker det jo kraftigt hele fagbevægelsens troværdighed i MeToo-debatten, at førstedamen selv gramser.

DE NÆSTE PAR dage bliver interessante. Hvordan vil de andre magtfulde fagbosser reagere på det her? Vil man vise, man tager det alvorligt og iværksætte en uafhængig undersøgelse af formandens upassende adfærd? Den proces, der kommer nu, vil vise fagbevægelsens sande ansigt, når det kommer til MeToo. Vil den gå foran og lægge alt, frem eller skal sandheden hives ud af pressen og modige medarbejdere, som man har set i andre sager.

HELDIGVIS KAN JEG love, at man vil kunne følge den udvikling på Ekstra Bladet både i papiravisen og på eb.dk

Fagbossen: Millionhyre, mænd og magt

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Vi byder dig velkommen til at deltage i Debatten her på Ekstra Bladet.
Få enkle regler skal overholdes.

  • Aktivér min adgang til Debatten
  • Du skal anføre dit fulde navn, dvs. fornavn og efternavn.
  • Racistiske eller injurierende kommentarer er forbudt.
  • Indlæg med personlige/private oplysninger slettes.
  • Grove angreb på personer frabedes.
  • Irrelevante indlæg risikerer at ryge ud af Debatten.
370 kommentarer
Vis kommentarer
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Vi kan li' 'røvhuller' på skærmen
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: