Annonce:
Annonce:

Sæt i gang

Annonce:
Følg Lederen
EKSTRA BLADET MENER

VI MÅ aldrig tillade, at hele zoner eller bykvarterer styres af bander og kriminelle. Men sådan er virkeligheden desværre i dele af Odense-forstaden Vollsmose.

BYDELEN, som rummer over 9000 borgere, har altid været plaget af kriminalitet, men udviklingen de senere år er gået fra ondt til værre i områder, som åbenbart kontrolleres af banden Black Army.

EKSTRA BLADET har de seneste dage rapporteret fra Vollsmose, men det sker ikke uden en vis risiko. Journalister er meget lidt velkomne, hvilket kan være en erhvervsrisiko. Langt værre er det, at borgere i bydelen ikke kan bevæge sig frit omkring uden at blive antastet eller chikaneret af bøller.

I FLERE ÅR har medier beskrevet, hvordan brandvæsenet er blevet lokket i fælder i området.

Annonce:

Senest har vi hørt om dyremishandlinger og om overfaldet på en kvinde fra Dyrenes Beskyttelse, som var kørt til Vollsmose for at hente en kat.

HER I avisen kunne vi i forgårs fortælle om et lesbisk par, som har boet i Vollsmose i tre år, men som ikke længere tør gå ud. Parret er bange for at blive chikaneret og overfaldet alene på grund af deres seksualitet.

POLITIET I Odense og byens politikere er klar over, at der er problemer i flere af Vollsmoses boligområder. Borgmester Peter Rahbæk Juel (S) lever selv under politibeskyttelse. Han har sat sig i spidsen for et opgør med Black Army, der ud over at terrorisere i Vollsmose også har forsøgt at afpresse en række af byens forretningsdrivende.

JUSTITSMINISTER Søren Pape (K) mener, at regeringens bandepakke kan været med til at løse en del af problemerne, og han siger desuden, at der er en ny pakke på vej mod ungdomskriminalitet. Men det er ikke nok blot at sætte folk bag tremmer.

Annonce:

VOLLSMOSE RUMMER utallige nationaliteter, og for mange af beboerne er det gået helt galt med integrationen. Vi taler i den grad om parallelsamfund, når shawarma-baren på Bøgetorvet i Vollsmose på fjernsynet viser en båndet optagelse af en fredagsbøn fra Saudi-Arabien.

DER SKAL således dykkes dybt i værktøjskassen for at sikre roen i bydelen. Vi har før set, at hele familier sættes på gaden, hvis deres børn ikke kan opføre sig ordentligt. Kommunen kan også lukke for pengekassen, hvis familierne ikke deltager i integrations- og dansk-kurser. Alt for længe har man ladet stå til. Nu er det tid til handling.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Vi byder dig velkommen til at deltage i Debatten her på Ekstra Bladet.
Få enkle regler skal overholdes.

  • Aktivér min adgang til Debatten
  • Du skal anføre dit fulde navn, dvs. fornavn og efternavn.
  • Racistiske eller injurierende kommentarer er forbudt.
  • Indlæg med personlige/private oplysninger slettes.
  • Grove angreb på personer frabedes.
  • Irrelevante indlæg risikerer at ryge ud af Debatten.
0 kommentarer
Vis kommentarer

Mere fra Ekstra Bladet+

Nej tak, Søren Pape - du skal ikke være statsminister
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: