Sass Larsens selvmål

Følg Leder
EKSTRA BLADET MENER

LØKKE blev mistænkeliggjort og til grin, da han refererede en samtale fra virksomheden Panorama.

LYNHURTIGT hånede Socialdemokraterne, at ’nu er der igen gået Panorama i den’. Underforstået: Nu bliver der igen fyret uvederhæftige tal af, og det bliver dobbelt utroværdigt, når ophavsmanden til tallene ikke står frem.

NU ER det så Henrik Sass Larsen, Socialdemokraternes indpisker, der citerer en god bekendt for en håndværkerpris på 4000 kr. om dagen. Men Sass nægtede at fortælle hvem, da TV2 spurgte, om han har lavet en Panorama. Efterfølgende beklagede Sass eksemplet.

LØKKES anekdote var mere kontroversiel, men blev til gengæld overhørt sammen med en masse andre mennesker, bl.a. pressen.

SASS og Helle Thorning forsvarer sig med, at forskellen på Sass Larsens brug af eksempler fra det virkelige liv og Løkkes er, at Løkke brugte sit i valgkampen som en del af sin politik.

 NÅ? Hvad gjorde Sass? Han meddelte først i Ugebrevet A4, at han mener, man skal gøre op med det frie uddannelsesvalg og tvinge flere unge gennem håndværker-uddannelserne, så priserne kan blive presset ned. Bagefter uddybede Sass det i Ekstra Bladet, hvor han brugte 4000-kroners tømreren fra Greve som alarmerende eksempel. Var det bare for at sludre om et eller andet? Eller var det valgkamp og politik, så det basker?

HJORT Frederiksen har talt for ’tyske’ håndværker-lønninger, men Helle Thorning afviser forarget, at hun og Sass Larsen nu er inde på nøjagtigt det samme. De vil bare have øget konkurrence, anfører hun ... Men har vi ikke allerede konkurrence fra tusindvis af polske håndværkere?

PANORAMA-kortet er i hvert fald udspillet for Thornings vedkommende. Hun bliver til grin, hvis hun fyrer det af i flere dueller.

THORNINGS ultimative undskyldning for det bragende selvmål var ufrivilligt komisk og snuppet direkte fra en af de børnehaver, hvor hun kommer til fotosessions: Det var Løkke, der begyndte ... Moooar!

 

Vi byder dig velkommen til at deltage i Debatten her på Ekstra Bladet.
Få enkle regler skal overholdes.

  • Aktivér min adgang til Debatten
  • Du skal anføre dit fulde navn, dvs. fornavn og efternavn.
  • Racistiske eller injurierende kommentarer er forbudt.
  • Indlæg med personlige/private oplysninger slettes.
  • Grove angreb på personer frabedes.
  • Irrelevante indlæg risikerer at ryge ud af Debatten.
0 kommentarer
Vis kommentarer

Mere fra Ekstra Bladet+

Mettes skamløse spinshow

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+