Annonce:
Annonce:

Seksualoplysning

Annonce:
Følg Lederen
EKSTRA BLADET MENER

VI SKAL IKKE gøre os kloge på S-leder Mette Frederiksens sexmoral. Heller ikke selv om hun gør sig klog på en hel del andres.

 

TIL GENGÆLD var det nok en idé for Socialdemokratiets formand at læse den prostituerede ’Marias’ brev på ekstrabladet.dk, før hun igen påstår, at en mand ikke kan ’undervise en skoleklasse, dømme i en retssal eller være politiker, politimand, eller hvad han er’, hvis han har brugt penge på købesex. ’Det er ’ikke foreneligt med ligestilling,’ som Frederiksen udtaler i en ny bog.

 

METTE Frederiksen tager fejl, påpeger ’Maria’.

 

Annonce:

HUN HAR kunder af alle slags. Både fra højre og venstre side i dansk politik. Og fra flere fag. Og hun føler sig respekteret af disse. Både som person og køn. ’Maria’ er ikke en ’handlet kvinde’, der er tvunget til prostitution af onde bagmænd. Hun er heller ikke tvunget ud på en flise for at få til næste fix. ’Maria’ bryder sig heller ikke om nogen af delene.

 

’MEN HVAD SÅ med ’sådan en som mig’ og de mænd, der kommer til mig? Jeg har 100 % selv valgt at gøre de ting, jeg gør, og med hvilke mænd jeg gør det. Ja jeg får noget betaling for det. De betaler for godt selskab og seksuel tilfredsstillelse. Og fortrolighed! For i modsætning til på f.eks. Christiansborg, hvor ting sagt bag lukkede døre ikke altid forbliver bag lukkede døre, så kan de mænd, jeg har haft kontakt med gennem tiden, være sikker på, at den viden, jeg har, den kommer ikke ud’, skriver ’Maria’, hvis identitet er redaktionen bekendt.

 

DEN PROSTITUEREDE, der kun arbejder i sin egen lejlighed, undrer sig over Mette Frederiksens trang til at være moralsk overdommer.

 

Annonce:

’NU ER DET JO mænd, der benytter sig af købesex, du ytrer dig om. Men så bliver jeg da nysgerrig på, hvad din holdning så er til de mænd (og i ligestillingens navn selvfølgelig også kvinder) der dyrker BDSM? Eller er i et cuckold-forhold? Eller swinger? Eller tænder på dogging, eller ... eller ... eller ... Men hvor der ikke er penge involveret! Er de efter din overbevisning fuldt ud i stand til at bestride deres arbejde’, spørges der i brevet.

 

MORAL er som bekendt let. Særligt den fordømmende slags. Frisind kræver imidlertid, at man er oplyst. ’Maria’ stiller sig gerne til rådighed for Mette Frederiksen. Hvad angår at blive oplyst.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Vi byder dig velkommen til at deltage i Debatten her på Ekstra Bladet.
Få enkle regler skal overholdes.

  • Aktivér min adgang til Debatten
  • Du skal anføre dit fulde navn, dvs. fornavn og efternavn.
  • Racistiske eller injurierende kommentarer er forbudt.
  • Indlæg med personlige/private oplysninger slettes.
  • Grove angreb på personer frabedes.
  • Irrelevante indlæg risikerer at ryge ud af Debatten.
0 kommentarer
Vis kommentarer
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
En bonus på 300 mio. kr. for at handle el - virkelig!?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: