Annonce:
Annonce:

Skyklapper

Annonce:
Følg Lederen
EKSTRA BLADET MENER

MODSAT statsminister Lars Løkke Rasmussen (V), mener Venstres kommunal- og socialordfører Carl Holst, at det ikke ubetinget går ufattelig godt alle steder i 'Løkkeland'.

DET ERKENDTE han i et interview i Ekstra Bladet Søndag – om end han fremførte sine forbehold i afdæmpede vendinger.

I SAMME interview afslørede den tidligere formand i Region Syddanmark forbløffende få forslag til, hvordan Udkantsdanmark kan hjælpes – ud over at aflire udflytningen af statslige arbejdspladser.

SÅ GIVER det mening, når han om hjælpen siger: 'Det kommer ikke til at ske fra den ene dag til den anden, og udviklingen er ikke vendt. Det værste, der kan ske, er, at vi siger, at vi har gjort, hvad der skal til. Fordi så knækker vi.'

MAN KAN undre sig over hvilke skyklapper, Carl Holst har udstyret sig selv med. Danmark risikerer ikke at knække. Danmark er allerede knækket.

Annonce:

DET KAN Carl Holst bl.a. læse i Ekstra Bladets aktuelle artikelserie ’Løkkeland’, hvor vi har påvist, hvordan landsbyer er affolket, arbejdspladser forsvundet, huse er usælgelige, og kommunerne segner under flere og flere ældre og bistandsklienter.

DEN TIDLIGERE regionsråds-formand frygter et Trump-lignende oprør fra udkanten: 'Hvis vi ikke får stoppet udviklingen, kan vi komme derhen, hvor folk føler sig meget imod det etablerede. En lede, som kan få politiske konsekvenser.’

BORTSET fra, at Carl Holst ikke husker de 240.000 vælgere, der allerede flygtede fra Venstre ved sidste valg, er hans frygt utvivlsomt begrundet.

VENSTRE – plus resten af regeringen og Folketinget – puster selv til udviklingen. Eksempel: God internet-forbindelse har afgørende betydning ved huskøb. 300.000 husstande – de fleste på landet – vurderes at mangle tidssvarende forbindelse.

MEN POLITIKERNE med den ansvarlige minister i spidsen, Lars Chr. Lilleholt (V), har bevilget latterlige 200 mio. kr. til it-forbedringer over fire år. Dermed er kun ét sikkert: Mange små udkants-samfund får ikke del i den digitale fremtid.

Annonce:

I DE kommende skatteforhandlinger vil Lars Løkkes regering igen forsøge at opnå topskatte-lettelser. En aktuel måling i Berlingske bekræfter endnu en gang, at topskatten rager vælgerne langsomt. Og lavere skat til velhaverne vil med garanti heller ikke gavne Danmarks udkanter. Tværtimod.

MEN DET ser man selvfølgelig ikke, når man går med skyklapper på.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Vi byder dig velkommen til at deltage i Debatten her på Ekstra Bladet.
Få enkle regler skal overholdes.

  • Aktivér min adgang til Debatten
  • Du skal anføre dit fulde navn, dvs. fornavn og efternavn.
  • Racistiske eller injurierende kommentarer er forbudt.
  • Indlæg med personlige/private oplysninger slettes.
  • Grove angreb på personer frabedes.
  • Irrelevante indlæg risikerer at ryge ud af Debatten.
0 kommentarer
Vis kommentarer
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Hvis folk ønsker Ellemann det godt...
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: