Smid dem ud

ENDNU en gang er medlemmer af den kriminelle Levakovic-klan blevet dømt for kriminalitet. Endnu en gang slipper forbryderne for at blive udvist for deres uhyrligheder. Endnu en gang er Danmark til grin.

SOM ET af ofrene, 93-årige Lilly Holst, sagde til Ekstra Bladet i går, efter at fire af klan-medlemmerne havde fået mellem tre og 15 måneders fængsel for tricktyveri eller forsøg på tricktyveri:

– Jeg kan ikke forstå, at de stadig må være her i landet.

KÆRE Lilly Holst. Her på Ekstra Bladet fatter vi heller ikke en brik.

LEVAKOVIC-klanen er uden samvittighed. Hovedparten af de voksne medlemmer er vandret ind og ud af fængslerne. Lige nu sidder ti medlemmer bag tremmer, dømt for bl.a. røverier, grov vold og klanens speciale; tricktyverier.

DEN KROATISKE klan, som desværre slog sig ned i Danmark i begyndelsen af 70’erne, kan andet end at holde politi og domstole beskæftiget: Den kan malke de sociale kasser.

VI TALER om millioner og atter millioner, som klanen storgrinende har lænset danske skatteydere for, mens den samtidig har givet samfundet fuck-fingeren og ført sig frem på landsdækkende tv.

EFTER flere års tilløb er det lykkedes at få dømt tre af medlemmerne til livsvarig udvisning, mens et fjerde er blevet idømt 12 års forvisning fra Danmark.

MEN PÅ baggrund af en vurdering fra Udlændingestyrelsen afstod anklageren i den aktuelle straffesag at kræve udvisning. Heriblandt af den 55-årige Diana
– der ellers er kendt som ’tricktyvenes dronning’ med et utal af tyverier af især pensionister på samvittigheden.

UTVIVLSOMT er der en forkromet juridisk forklaring på, hvorfor Udlændingestyrelsen afstod fra at anbefale udvisning. Men så må loven laves om.

FOR NÅR en klan som Levakovic konsekvent og systematisk hærger det danske samfund, skal den ikke kunne gemme sig i et juridisk smuthul.

SÅ ER der kun at gøre med de medlemmer, som ikke har dansk statsborgerskab: Smid dem ud!

121 kommentarer
Vis kommentarer