Snakkehovederne

 Hvor mange gange har vi ikke hørt den konservative leder, Søren Pape Poulsen, kræve stramninger over for udlændinge, når de nok engang undgår udvisning efter at have begået kriminalitet? 

Det skete igen i denne uge, da den pakistanske statsborger og bandeleder, Shuaib Khan, blev hyldet af sine egne, mens Pape vredt krævede stramninger.

Nu er der bare det ved det, at det sådan set er Pape Poulsen selv, der skulle sætte handling bag sine ord. Han er ikke som Dansk Folkepartis Martin Henriksen blot et højtråbende, uforskammet menigt medlem. Søren Pape Poulsen er Danmarks justitsminister! Og mens Pape taler og taler, så er de her endnu:

Gimi, Ahmed, Phad, Hajzar, Shuaib og alle de andre. Du kan se hele listen i Ekstra Bladet i dag.

Alle er de udlændinge. Alle er de dybt kriminelle. Og alle gør de Danmark til grin. De giver os fuck fingeren og slipper af sted med det, mens Pape taler videre.

Mange af dem kunne vi formentlig allerede være sluppet af med. I kølvandet på debatten tog Danmarks eneste dommer ved Den europæiske Menneskerettighedsdomstol (EMD), Jon Fridrik Kjølbro, nemlig i denne uge bladet fra munden. Ved en høring på Christiansborg, som Ekstra Bladet deltog i, slog han fast, at Menneskerettighedsdomstolen i høj grad selv lader medlemslandene udvise kriminelle udlændinge. 

Helt på samme linje er Direktøren for Institut for Menneskerettigheder, Jonas Christoffersen. Han gik så langt som at sige, at vi sådan set godt kunne være sluppet af med bandeleder Shuaib for lang tid siden.

Det er altså hverken Menneskerettighedsdomstolen i Strasbourg eller vogterne af Menneskerettighederne her i landet, der blokerer for udvisningen af kriminelle udlændinge. Det er derimod snakkehovederne Pape, Henriksen og alle de andre.

For som Formanden for Dommerforeningen, Michael Sjøberg, siger: ’Vi mener bare, at sådan som reglerne er lige nu, der fortolker vi dem rigtigt.’

Og hvem er det så, der skal lave reglerne om? Det er naturligvis politikkerne. Snakkehovederne.

 kom nu i gang. I spilder vores og jeres egen tid på at tale uden at handle. Brug tiden på at smide de kriminelle udlændinge ud. De vil jo ikke Danmark, de vil blot udnytte vores system.

Enten må domstolene oplyses om de muligheder, de allerede har, eller også må lovgivningen laves om.

Men vi gider ikke høre mere snak.

kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen