Spring ud

DEN radikale ligestillingsminister m.m.m. Manu Sareen proklamerer i Politiken: Det skal være lettere at springe ud på jobbet. Forklaring følger:

OPFORDRINGEN kommer på baggrund af en undersøgelse foretaget af EU’s Agentur for Grundlæggende Rettigheder.
Agenturet har foretaget en undersøgelse blandt 93.000 homoseksuelle, biseksuelle og transkønnede.

IFØLGE bemeldte undersøgelse lader næsten hver tredje danske homoseksuelle, biseksuelle eller transkønnede være med at fortælle om sin seksualitet til arbejdskolleger.

OMVENDT har flere end 74 pct. af homoseksuelle osv. intet imod at fortælle familien om deres lyster og livsstil.

DET ER altså på arbejdspladsen, den er gal. Eller hvad?
Vi stiller spørgsmålet, fordi vi undrer os. Hvor står det skrevet, at folk skal fortælle kollegerne om deres seksualitet?

ELLER spurgt på en anden måde: Hvad rager det dem, man deler arbejdsplads med, at man er bøsse, lesbisk, transseksuel eller noget helt syvende?

DET kunne tænkes, at nogle foretrækker at være private med deres privatliv. Skal de ikke have lov til det?

OMVENDT er det selvfølgelig uacceptabelt, hvis folk alene af frygt for diskrimination og forfølgelse bliver inde i skabet.

VI BRYSTER os af at være enormt frisindede og tolerante her i andedammen. Men den holder ikke ifølge EU-undersøgelsen.

31 PCT. – altså næsten hver tredje – af de homoseksuelle mfl. siger, at de inden for det seneste år har oplevet chikane eller diskrimination.

IFØLGE LGBT, altså foreningen for bøsser, lesbiske osv., foregår der diskrimination ’i rigt omfang’, men mange sager kommer aldrig frem, mener foreningen. Dens talsperson siger til Politiken, at flere penge er løsningen. Tja, det er om ikke andet et velkendt forenings-synspunkt.

EN MULIGHED kunne være at bruge Ligebehandlingsnævnet mere offensivt og altså ikke kun til idiotiske klager over kønsbestemt rabat hos frisører.

55 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere