STIK PIBEN IND, MORTEN

Vi danskere valgte en ny vej ved valget i onsdags. 11 mandater blev flyttet hen over midten. Men det var ikke et farvel til den stramme udlændingepolitik. Dette flertal består.

Forandringen består i, at det store flertal siger, vi skal ophøre med at fejre udlændingestramninger med kage og udelukke børn som velintegrerede Mint fra at bo med deres danske forældre her i landet.

Jeg tror, at det var Rasmus Paludans ankomst, der fik mange til at indse, at det er gået for vidt.

Men det betyder jo ikke, at vi igen skal åbne grænserne på vid gab. Min bekymring er, at de radikale i egen nyvunden selvfedme tror, at de både kan gå på vandet og styre alt i dansk politik.

Vi har brug for en stram udlændingepolitik. Ikke en ny, radikal cafe latte-model. Det er meget nemt at være imødekommende, når man bor langt væk fra problemerne. 

Vælgerne har straffet Dansk Folkeparti for symbolpolitikken og tak for det. Nu er det tid til at opgive den symbolske hjemsendelses-ø til milliarder og stoppe afstraffelsen af uskyldige børn på Sjælsmark.

Nu skal vi i gang med at løse de åbenlyse integrationsproblemer, der er. Vi skal finde løsninger for ghetto-områderne og effektivt bekæmpe de (få), der ikke respekterer danske værdier om demokrati og ligestilling mellem kønnene.

Men vi har ikke brug for selvfede radikale, der puster sig op i de kommende forhandlinger. Situationen er simpelthen for alvorlig til, at vi kan lade den nyvundne mulighed for en humanistisk, men stram integrationspolitik gå fløjten.

Vi har brug for en ny regering, fordi vi jo i den grad har brug for de nye danskere. Der er mangel på arbejdskraft, og derfor skal vi have alle med.

Det er også nøglen til at få løst de kæmpe velfærds-udfordringer, vi står overfor. Allerede i dag mangler vi varme hænder til at hjælpe de ældre med at få en værdig alderdom og sikre, at vores børn ikke mistrives i vuggestuer og børnehaver, fordi der er alt for få pædagoger.

Så stik piben ind ind Morten Østergaard og kompagni og find løsninger, der svarer til det, flertallet af danskere ønsker.

769 kommentarer
Vis kommentarer