Støjbergs pr-støj

VENSTRES udvisningsminister, Inger Støjberg, har en aldrig svigtende evne til at gøre sit politiske liv besværligt for sig selv.

TAG flygtninge-annoncen, hun indrykkede i aviser i Mellemøsten for at skræmme krigsflygtninge fra at søge ly i Danmark. Den var fyldt med grove fejl.

TAG hendes virkningsløse, men infame smykkelov, der har stemplet Danmark som en lille snævertsynet og flygtninge-fjendsk nation.

ELLER tag de gange, hvor Støjberg har bevæget sig ud i virkeligheden og fået den galt i halsen.

F.EKS. historien om lille Sofia der er så glad for svinekød. Men i den Aalborg-børnehave, hun skulle begynde i, var svinekød forbudt. Så Sofias forældre måtte finde anden pasning, fortalte Støjberg med store troskyldige, brune øjne. Der var bare den lille detalje ved historien, at den var løgn.

det er forståeligt, at Støjberg leder efter et godt pr-stunt, hun kan profilere sig på.

DERFOR drønede hun i sidste uge ud på Nørrebro i København til nogle værtshuse, der var udsat for hærværk og trusler fra indvandrerbander.

FULGT af journalister opsøgte Støjberg en gruppe indvandrer-drenge og sagde, at de skulle opføre sig ordentligt og tage en uddannelse.

DRENGENE havde intet med truslerne at gøre og havde en uddannelse eller var i gang med en. Ups.

NU kommer det politiske efterspil. For i og med Støjberg fulgte sin egen medie-dagsorden på Nørrebro, kom hun for sent til spørgetiden i Folketingssalen, hvor hun som minister har pligt til at møde op.

DANSK Folkeparti (DF) har klaget til Folketingets formand, Pia Kjærsgaard (DF). Det bliver interessant at læse formandens svar.

FOR Støjbergs embedsmænd har angiveligt undskyldt hendes forsinkelse med ’trafikale problemer’. Men det støjer voldsomt mod, at Støjberg gav sig god tid til interviews på stenbroen.

ET er at overfuse tilfældige indvandrer-drenge i forsøg på at score billige, politiske point. Noget andet er at ignorere og underløbe Folketinget.

MEGET tyder på, at udvisningsminister Inger Støjberg har brug for undervisning i de demokratiske spilleregler.

113 kommentarer
Vis kommentarer