Stor ståhej

På en gang lykkedes det Lars Løkke at understrege, at Danmark ikke forpligter sig til noget og kan gøre, hvad vi vil, samtidig med, at han mente, at andre lande forpligter sig til at gøre, hvad Danmark vil. Foto: Jens Astrup/Ritzau Scanpix
På en gang lykkedes det Lars Løkke at understrege, at Danmark ikke forpligter sig til noget og kan gøre, hvad vi vil, samtidig med, at han mente, at andre lande forpligter sig til at gøre, hvad Danmark vil. Foto: Jens Astrup/Ritzau Scanpix

DET ER TYDELIGVIS et makværk. Den slags er selvfølgelig ikke nyt, når det gælder traktater, som hele verden skal blive enige om.

Men når vi taler FN’s forkætrede migrations-
traktat, er det særegne åbenbart, at ingen synes at kunne blive enige om, hvad dens virkning reelt er.

VOKSENDE PROTESTER går på, at traktaten – som Danmark ifølge statsminister Løkke underskriver på mandag i Marrakesh – på visse områder sidestiller migranter med flygtninge. Altså at den fremmer indvandring, multikulturalisme og parallelsamfund.

Andre – herunder den danske regering – afviser dette og påpeger, at der i aftalen står, at den ikke er juridisk bindende. Dette får så atter andre til at stille de naturlige spørgsmål: Hvorfor skal den så skrives under? Og hvad nu hvis nogle dommere finder traktaten frem en dag og læner sig op ad den med en dom til følge?

I GÅRSDAGENS debat i Folketinget jamrede Dansk Folkeparti løs med det første synspunkt. Regeringen og Socialdemokratiet famlede rundt med det andet. Eksempelvis lykkedes det statsministeren på én gang at understrege, at Danmark ikke forpligter sig til noget og kan gøre, hvad vi vil, samtidig med at han mente, at andre lande forpligter sig til at gøre, hvad Danmark vil:

Nemlig at tage mod afviste migranter.

Lyder det ikke en anelse naivt? Danmark hævder sig selv og egen udlændingepolitik. Ved en såkaldt stemmeforklaring. Hvilket dybest set er en erklæring, hvor Danmark forbeholder sig retten til ikke at rette sig efter migrationstraktaten. Mens andre forpligter sig fuldt ud?

DE ENKELTE STATER må åbenbart selv om, hvordan de gennemfører FN’s migrationspagt. Bare de gør det. Men tror statsministeren, regeringen og socialdemokraterne virkelig, at Danmark sammen med en række andre EU-lande vil være ene om at benytte sig af stemmeforklaring?

Det bedste bud lige nu på konsekvenserne af migrationsaftalen synes således at være: ingen. Hvilket som bekendt er en nyklassiker, når man taler FN-aftaler.

DETTE VIL SKUFFE en del, der med Dansk Folkeparti har hidset sig op til en altomsluttende vrede på vegne af nationalstaten. Vi taler alle dem, der på de sociale medier har fremmanet Danmarks endeligt på grund af denne globalisternes pagt med godhedsindustrien.

Globalister i godhedsindustrien vil til gengæld være skuffede over at stå med et resultat, der for dem ligner den gode viljes fallit.

NÅR STØVET har lagt sig, står alle dermed, hvor de stod, da de begyndte at hvirvle det op. Inklusive migranter.

266 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere