Tak til Klaus

HVIS MAN ellers gider at læse om Klaus Riskær Pedersens politiske selvspin, får man indtrykket af, at dansk politik er på vej mod afgrunden.

ÅRSAGEN er, at den kaotiske Uffe Elbæks nye politiske stunt, Alternativet, har sagt nej til at opstille Klaus Riskær.

PARTIET er endog gået så vidt som til at smide Riskær ud. Uffe og co. vil ikke dele trapez-gynge med ham.

DET STÅR stadig lysende uklart, hvad Uffe Elbæk og hans alternative svende vil politisk. Ud over nogle luftige betragtninger om, at alt skal være 'bæredygtigt’.

MEN RISKÆRS melding om, at man ikke ’kan vinde valg på peace and love og sunde fødevarer’, var åbenbart ikke bæredygtig nok.

UMIDDELBART skulle man ellers tro, at Riskær og Alternativet passede godt til hinanden. Man kan i hvert fald sige, at Riskær livsstil er ret alternativ.

F.EKS. har Riskær en ret alternativ opfattelse af dit og mit, hvilket domstolene flere gange har bekræftet. Han er slet og ret vaneforbryder. Senest i 2008 fik han seks års fængsel for groft bedrageri og mandatsvig.

LIGELEDES bor Riskær relativt alternativt. Han har en luksuslejlighed i Københavns centrum og gi’r den som rigmand i nattelivet, men slæber samtidig rundt på en trecifret milliongæld.

DET LADER sig gøre takket være et kreativt og i hvert fald alternativt samarbejde med børnene. Som Riskær forklarede i Ekstra Bladet søndag:' Alt, hvad jeg laver, lægger jeg over i et selskab, som mine børn ejer. Så mine børn ejer det, jeg har’.

VED AT fifle rundt med pengene undgår Riskær bekvemt at afdrage på sin gæld. Den fidus benyttes også af andre svindel-dømte, men alternativ er den stadig. I hvert fald for folk, som har et mere bæredygtigt forhold til begrebet moral.

RISKÆR har det svært med afvisninger. Han er da også i ophøjet selvforståelse blevet frøken-fornærmet.

SOM han skrev på Facebook efter udsmidningen: ’Det blev så til fem dage i dansk politik. Og tak for det. Gider ikke spilde mere tid på det’

RISKÆR har misforstået det hele:

Det er vælgerne, der takker.

79 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere