Tøsedrenge på TV2

IGEN-IGEN bøjer TV2 af, når Lars Løkke ruller temperamentet ud. Senest onsdag i sminkerummet forud for programmet ’Krydsild’ bl.a. med spørgsmål fra seerne. Da eksploderede Løkke ved udsigten til at skulle kommentere sit personlige omdømme.

SPØRGSMÅLET blev derefter slettet!

TV2 har dermed endnu en gang bevist, at bliver Løkke tilstrækkeligt og pludseligt rasende, så kryber de i et musehul og siger nærmest undskyld. For hvad? Og bagefter pynter de på deres følgagtighed med skrøner om, at der var ’aftaler’ om dit og dat.

ÉT ER at Lars Løkke med mellemrum ryger op i det røde felt. Det har han aldrig lagt skjult på, og skiftevis spøger han med, at han er halvbornholmer, og med dem ved man, at man aldrig skal sejle ud med flere, end der er master på skibet, man kan surre dem fast ved ... Andre gange siger han blot: ’Hvis man ikke kan lide mig, må man stemme på nogle andre’.

ET ANDET ER, at det er uacceptabelt, at folk, der passer deres arbejde i medierne, skal risikere at blive mejet verbalt ned af en hårdtslående toppolitiker.

TILMED har han jo allerede mange gange svaret på spørgsmål om sin blakkede troværdighed – også til Ekstra Bladet TV og DR, når han er fanget i farten og ikke kan undslå sig. Så hvorfor ikke bare tage den én gang til? Fordi det åbenbart slår klik, når han i sin egen optik bliver forfulgt ud over det rimelige.

MEN at TV2 nu igen følger sin pinlige tradition for at føje en rasende Løkke, viser en ubegribelig slattenhed. Og en regnorme-rygrad, der også denne gang gør de menige medarbejdere stærkt frustrerede.

OVEN i købet har selv samme station gode erfaringer med at lade Løkkes vulkanudbrud prelle af og bare holde ved. Som da Anders Langballe fik en frådende salve, fordi han stoppede Løkke på en p-plads og spurgte om privathospitaler. Først røg låget af Løkke, og bagefter besindede Løkke sig og svarede på spørgsmålene.

111 kommentarer
Vis kommentarer