Torskedumt

EKSTRA Bladets kloge læsere har intet tilovers for hykleriske og oppustede politikere.

DET KAN man forvisse sig om ved at studere afstemningsresultatet til Årets Nytårstorsk.

DANSK Folkepartis gulddreng og stemmesluger, Morten Messerschmidt, landede på førstepladsen for sin mildest talt tvivlsomme omgang med EU’s støtte- og skattekroner.

DEN SLAGS skal man være meget varsom med, når man giver den som harmdirrende kritiker af bureaukratiet og fråseriet nede i Bruxelles og omegn.

MEN Messerschmidt fik kamp til stregen af kravlenissen og løftebryderen Anders Samuelsen (LA), der brillerede ved først at klatre op i trætoppen og kæfte op om skattelettelser til de rigeste og derefter kravle ind på bagsædet i en ministerbil. Godt nok en BMW i stedet for en en Audi, men alligevel.

MED TIL afstemningsforløbet hører dog, at Anders Samuelsen høstede ekstra mange stemmer, efter han kort før jul proklamerede, at han var ’den måske fagligt mest kompetente i udenrigsministerstolen’.

NU ER det sjældent smart at fremhæve egne fortræffeligheder. Det har større effekt, hvis andre gør det. Men f.eks. tidligere udenrigsministre følte ingen nævneværdig trang til at give kravlenissen ret. Og det gjorde Ekstra Bladets læsere heller ikke.

MENS MAN kan grine ad Anders Samuelsens selv- og overvurdering, er der ikke noget at more sig over med Messerschmidt.

EKSTRA Bladets afsløring af fifleriet med EU-midler har ført til politianmeldelser og kulegravning af de to fonde Meld og Feld.

SELV AFVISER Messerschmidt og topledelsen i Dansk Folkeparti at have gjort noget forkert.

LOGISK må det betyde, at eksempelvis ansøgninger om støtte til ikke-eksisterende EU-konferencer på Dansk Folkepartis sommergruppemøder har skrevet sig selv - og søreme også har sendt sig selv.

DET ER torskedumt at tro, at Ekstra Bladets læsere hopper på den.

GODT NYTÅR!

86 kommentarer
Vis kommentarer