Tulles nye trick

Thulesen Dahl er i Thyregod i påsken - alligevel skete det umulige: Han kunne interviewes fra København. Mageløst!
  Foto. Rasmus Baaner
Thulesen Dahl er i Thyregod i påsken - alligevel skete det umulige: Han kunne interviewes fra København. Mageløst! Foto. Rasmus Baaner
Følg Leder
EKSTRA BLADET MENER

ÅÅÅH NEJ – IKKE igen, har man lyst til at sige, når Kristian Thulesen Dahl atter gribes af placerings-mani. Denne gang er det pludselig livsvigtigt, at han flytter en radiostation.

MAN SKULLE tro, at Dansk Folkeparti fik nok af denne særlige detalje-kløe, efter at DF fik forkludret, hvor den nye politiskole skulle ligge. Den kommer som bekendt ikke i gang til tiden, fordi DF og S pludselig skulle vise, at det er dem og ikke regeringen, der bestemmer den slags. Thulesen fik sammen med S lagt skolen i Vejle, hvor de påstod, at den gamle sygeplejeskole bare lige skulle støvsuges – så var den klar i 2018. Og meget billigere.

Det var bare løgn. I stedet bliver den først færdig i 2020, og ombygningen kommer til at koste mere end 90 procent af prisen for en helt nybygget og skræddersyet skole som den, regeringen (og politiet) ønskede i Herning. Mens de bygger om i Vejle i et par år, skal politiet nøjes med en nødtørftig skole i Fredericia. Tak for ingenting, Tulle!

NU markerer Thulesen og Mogens Jensen (S) sig som endnu en dynamisk S-DF-duo, der skal markere, hvem der har bukserne på, når det nye medieforlig skal forhandles efter påske. Pludselig har de en fælles mærkesag: Radio24syv skal flyttes til Aarhus! Mogens Jensen er formentlig slet ikke til stede ved forhandlingerne, for han vil jo ikke spare på DR. Men så har han Tulle til at køre den livsvigtige sag for dem begge!

HVORFOR radiostationen skal flyttes, står lidt tåget. Thulesen har en udokumenteret tro på, at journalisters arbejde er påvirket af deres privatadresse. Så når de bor i Aarhus, vil de se ’bredere’ på tingene.

PUDSIGT nok blev både Thulesen og Mogens Jensen ivrigt interviewet i går, uden det blev specielt ’smalt’: Den ene stod hjemme i Thyregod, og Jensen var åbenbart i Klitmøller. Intervieweren sad på TV2’s redaktion på Teglholmen i København.

Mageløst, at det kunne lade sig gøre?

RADIO24SYV forstår ikke den dybere mening – deres særkende er live-radio, hvor især politikere bliver halet ind med kort varsel morgen, middag og aften. Endnu (!) ligger Folketinget ikke i Jylland, så det bliver ikke den samme radio, redaktionen kan levere fra Aarhus.

THULESENS talestrøm stopper imidlertid brat, når Ekstra Bladet spørger til en langt vigtigere sag: Nemlig Europa-Parlamentets hidsige jagt for øjeblikket på de EU-millioner, der blev misbrugt i Morten Messerschmidts fond Meld. Man har den samme fornemmelse lige nu som folk, der har overværet en rumænsk tricktyv udføre nummeret med tre bægre og en kugle: Thulesen får snobbet for provinsen, jonglerer med et ikkeeksisterende problem om, hvor en radiostation har redaktion, i stedet for at tale om Messerschmidts jongleren med EU-midler.

Vi byder dig velkommen til at deltage i Debatten her på Ekstra Bladet.
Få enkle regler skal overholdes.

  • Aktivér min adgang til Debatten
  • Du skal anføre dit fulde navn, dvs. fornavn og efternavn.
  • Racistiske eller injurierende kommentarer er forbudt.
  • Indlæg med personlige/private oplysninger slettes.
  • Grove angreb på personer frabedes.
  • Irrelevante indlæg risikerer at ryge ud af Debatten.
0 kommentarer
Vis kommentarer

Mere fra Ekstra Bladet+

Er Danmark for lille til store hemmeligheder?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

LIGE NU

Udforsk Ekstra Bladet+