Tys-tys om politisk sex

Socialdemokratisk Ungdoms tidligere formand har offentliggjort, at han gik af som formand på grund af 'grænseoverskridende adfærd' over for kvindelige medlemmer af Socialdemokratiets ungdomsorganisation. Foto: Henning Bagger
Socialdemokratisk Ungdoms tidligere formand har offentliggjort, at han gik af som formand på grund af 'grænseoverskridende adfærd' over for kvindelige medlemmer af Socialdemokratiets ungdomsorganisation. Foto: Henning Bagger

PARTIERNES ungdomsafdelinger er rugekasser for morgendagens politiske hoveder.

HVAD skal vi så vente os?

LØGN OG et forkrampet forhold til sex åbenbart. Unge, der er født årtier efter ligestillingskampene i 60’erne og 70’erne, opfører sig, som om vi er 100 år tilbage i tiden.

AFSLØRINGER fra stort set alle ungdomspartierne er kommet trimlende de seneste uger – også afsløringer af øredøvende passivitet, når piger og kvinder har klaget over sexovergreb.

NÅR børn falder uheldigt ud, falder det jo tilbage på forældrene. De gamle partier vælger da også som andre voksne med rædselsfuldt afkom at fralægge sig ethvert ansvar. Evt. assistere med at lægge låg på.

POLITIET er i gang med at efterforske hidtil ukendte anklager om voldtægt og krænkende adfærd over for syv yngre kvinder og piger ned til 14 år i Liberal Alliances Ungdom.

I ALTERNATIVET klagede en dengang 19-årig næstperson over en ældre ansats sexkrænkelser, men fik bl.a. besked om, at hun lige skulle tænke på, at hun kunne skade den igangværende kommunale valgkamp.

Alt var tys-tys – officielt af hensyn til pigen. Dén undskyldning er blevet skamredet af flere partier. Men lige i Alternativet, der slår sig op på åbenhed?!

Sådan er der så meget hykleri i det parti: Alle idealerne gælder kun andre.

LINJEN over en bred kam har været, at pigerne klager over brodne kar i deres ungdomspartis ledelse efter at have taget mod til sig. Og så sker der intet.

DETTE morads bliver så yderligere plumret til, når en toppolitiker som Henrik Dam Kristensen i Socialdemokratiet f.eks. blåstempler, at det var ’super håndteret’ og ’voksent’ da DSU f.eks. påstod, at DSU-formanden Lasse Quvang Rasmussen holdt op i 2017 på grund af ’overanstrengelse og udmattelse’.

JA TAK ...Vi tror gerne, han var meget, meget træt: En række kvinder havde klaget over ham, og der skete intet, ud over at han blev bedt om at holde op med at drikke. Det gjorde han ikke, og han fortsatte sin chikane, indtil man fandt på løgnehistorien, som S-toppen vidste besked om.

EN ANDEN populær afvigemanøvre for tiden er helligt at erklære, at nu skal der laves regler og håndbøger for korrekt samkvem til fest og til hverdag. Whistleblowere og hele dytten!

DF’s ungdom har allerede begrænsninger på druklege, og de radikale må ikke ’være sammen’ i ungdomspartiet med unge, der er til landsmøde for første gang. Stort – de får ikke sex fra dag et?

NU SKAL det så forbydes sort på hvidt at voldtage, sende videoer af, at man onanerer, og at vælte beruset og gramsende rundt?

Hvis fremtidens politikere har brug for at få den slags på nedfældet for at fatte det, ser det sort ud.